48 38 14 88 post@dingruppen.no
Strategisk Markedsføring

4 tips innen strategisk markedsføring

Ønsker du at nettsiden din skal nå ut til flere? Her er noen tips innen strategisk markedsføring som forbedrer resultatet ditt.

I vår digitale verden ønsker vi alle at nettsidene våre skal leses av så mange som mulig, men det er ikke alltid lett når det er så mange om beinet.

Denne artikkelen fokuserer på hvordan du kan forbedre nettsidene dine, nå ut til flere og nå høyere opp på Googles rangering.

Motta gratis 500 ord!

1. Strategi må stå i sentrum

Lag en plan for hva du ønsker at nettsiden din skal inneholde. Det er viktig å ha noe å forholde seg til og en plan vil være ideelt for å definere målgrupper og måle resultater.

Du vil også få en visjon å følge som er viktig for din langsiktige plan. Videre må du planlegge for hvordan du kan organisere og implementere denne strategien.

2. Innhold er kongen

Det er viktig at du skriver det riktige innholdet for din side. Det er ikke alltid lett å vite hvordan du skal uttrykke deg.

Men når du har satt opp en strategi og funnet ut hvilken målgruppe du skal forholde deg til, så vil du se at det er enklere å skrive innhold til nettsiden din.

Dette kan du enten gjøre på egenhånd, eller du kan be andre om hjelp til å skrive SEO-optimalisert innhold for deg, som for eksempel Din tekstforfatter. Men hva er SEO?

En mann med datamaskin som følger utvikling av SEO

3. SEO henger fortsatt høyt

SEO, eller søkemotoroptimalisering, handler om at nettsiden din når høyt opp i søkemotorene. For å oppnå gode søkeresultater må du SEO-optimalisere innholdet ditt på den riktige måten.

Det er spesielt i google du ønsker å nå høyt opp på listen, for da er det større sannsynlighet for at dine potensielle kunder ser deg og klikker seg inn på nettopp din nettside.

For å få det beste resultatet må du vite hvem målgruppen din er, hva de søker etter og skrive innhold relatert til dette. Du burde ha gode titler, overskrifter og bildetekster. Bruk verktøy som Google Analytics og Keyword Planner.

Ha lenker til flere av dine egne sider. Gå gjennom gamle sider og gjøre dem mer SEO-vennlige. Det er mange enkle grep du kan gjøre slik at nettsiden din når høyere opp på rangeringen.

4. Sosiale medier gir deg god eksponering

Du kan også bruke andre kanaler for å nå ut med innholdet ditt. I dagens samfunn er de aller fleste på sosiale medier, og en plan for strategisk markedsføring er vanskelig å sette opp uten å inkludere dem.

Tenk etter hvilke målgruppe du er ute etter, det vil kanskje være enklere å nå de unge gjennom Snapchat og Instagram, mens de litt eldre befinner seg på Facebook. Bruk gjerne andre former enn bare tekst og bilde, du kommer gjerne lengre med små videosnutter.

Husk å være konsekvent og aktiv, det hjelper ikke å skrive et par statusoppdateringer for deretter å stoppe opp.

I tillegg foregår det toveiskommunikasjon på sosiale medier og det er derfor viktig at du svarer på forespørslene og spørsmålene du får.

Få hjelp i dag

Din Tekstforfatter hjelper deg!

Strategisk markedsføring kan være vanskelig å gjøre riktig, men det finnes de som er villig til å hjelpe deg hvis du skulle trenge det.

Din Tekstforfatter hjelper deg å produsere innholdet på siden din. Vi produserer innhold og tekster både for næringslivet og privatpersoner, og streber etter å levere tekster av høy kvalitet.

Kontakt oss om du ønsker å vite mer, så kan vi sette opp et møte med deg!

Motta gratis 500 ord!