48 38 14 88 post@dingruppen.no

«Din Tekstforfatter har levert en rekke tekster for oss over en lang periode. Vi er alltid fornøyde med artiklene. Mathias er enkel å samarbeide med, og han tilpasser seg utrolig godt etter ønsker eller kommentarer til artiklene. I det hele vil vi anbefale Din Tekstforfatter til alle advokater som trenger en tekstforfatter»

Advokatmatch.no

Bruker advokatbyrået ditt tørt fagspråk?

Advokatbransjen er komplisert. Juss er tross alt et krevende studie av en grunn – kun de glupeste i samfunnet kommer seg gjennom nåløyet.

Her studeres lovens bestemmelser fra diverse innfallsvinkler. Det er mye fagstoff, og ikke minst mye fagspråk. Sistnevnte er en stor fallgruve for advokatbyråene.

Hvor ofte bruker ditt advokatbyrå fagspråk som klienten ikke kjenner seg igjen i? Det er garantert oftere enn hva du selv tror.

Derfor mister du potensielle klienter

Realiteten er at alle bransjer med høyt fagnivå, det være seg advokatbransjen eller IT-bransjen, støter på ett felles problem. Dette problemet er at en sliter med å kommunisere med sluttkunden.

På mange måter glemmer en hvor ignorant man en gang var. Fakta er at klientene dine til tider ikke aner hva du snakker om, og da faller de igjennom og søker en konkurrent.

Det er tross alt en grunn til at innholdsmarkedsføring har blitt så populært hos advokater. Dine potensielle klienter søker svar på sine spørsmål – ikke kompliserte gjennomganger av lovverket.

Du mister kundene dine når innholdet på nettsiden fokuserer mer på ditt språk enn klientens språk. Dette er den harde realiteten for alle som markedsfører, men det er ekstra tydelig innen visse bransjer.

Hvordan konverterer du klientene?

De fleste som søker advokattjenester, har et helt minimalt kunnskapsnivå om Norges lover. Derfor er det viktig at du «dummer» ned språket. Baser innholdet på fakta, men gjør det forståelig.

Dette kan være vanskelig når en har ekspertise innen et emne. Det er fort gjort å glemme hva som er fagkunnskap og hva som er allmennkunnskap. Blandingen fører ofte til dårlig innhold.

Vi i Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med å levere innhold som kunden forstår, men som fortsatt er basert på fakta. Våre tekstforfattere hjelper deg å konvertere kundene som sitter på gjerdet.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale! Fyll ut skjemaet nedenfor og motta 500 gratis ord!

Gratis 500 ord