48 38 14 88 post@dingruppen.no
Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring har vokst mye med årene, da bedrifter ønsker å skille seg ut. Det hjelper ikke å følge strømmen når konkurrenter med massive budsjetter gjør det samme som deg – bare bedre.

For å vinne kampen i markedsføringen, er det viktig å være kreativ og vågal. Alternativ markedsføring er en samlebetegnelse for teknikker og strategier som nok er litt utenom det vanlige.

Men hva vil egentlig det si, og hvordan kan du bruke disse mange teknikkene i din bedrift? I denne artikkelen ser vi nærmere på hva alternativ markedsføring er og hvordan dette kan anvendes.

Motta gratis 500 ord!

Hva er alternativ markedsføring?

Alternativ markedsføring er løst definert som markedsstrategier og -teknikker som skiller seg ut fra de tradisjonelle metodene. Det er altså ingen fastsatt definisjon, men mer et samlebegrep.

En mer folkelig måte å si det på, er at alternativ markedsføring dreier seg om de ideene majoriteten kanskje aldri tenker på. Din Gruppen har kommet på mange, spesielt med Din Tekstforfatter.

For eksempel har vi en ide om å samle en haug med penner i en eske, og få våre kunder til å gjette antallet. Vinneren av konkurransen mottar 5,000 ord helt gratis til sin blogg.

Slik benytter du alternativ markedsføring i din bedrift

Du kan selvfølgelig også benytte alternativ markedsføring i din bedrift. Her avhenger det naturligvis av hvilken bransje du driver innen, men ingen markeder er for små eller for store for dette.

Driver du som hundetrener? Gå til din nærmeste park der folk tar hundene sine, og gjør triks med hunden foran potensielle kunder. Del ut gratistimer og skill deg ut blant de andre trenerne.

Finn noe som er logisk og rett frem, men som ingen andre gidder å gjennomføre eller har tenkt på. Det er faktisk ikke så vanskelig bare en ligger i tenkeboksen i noen få minutter.

Tips til forbedring av tekster

Tips til forbedring av tekster

En av våre favoritter innenfor alternativ markedsføring, er å lage unike tekster til bruk i diverse medier. Da er det viktig at du har en stø penn og skriver fengende tekster.

Vårt tips er å bruke litterære virkemidler for å få liv i teksten. Adjektiv, konnotasjoner, metaforer og mange andre språklige virkemidler setter fyr på ellers ganske så kjedelige tekster.

Vi hjelper deg med alternativ markedsføring

Trenger du hjelp til alternativ markedsføring? Vi hjelper deg gjerne med å klekke ut en rekke forskjellige forslag til hvordan akkurat din bedrift kan markedsføre seg på en unik måte.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat om alternativ markedsføring!

Motta gratis 500 ord!