48 38 14 88 post@dingruppen.no
En anbud mal kan hjelpe deg til å skrive et meget viktig dokument.

Anbud mal

Anbud mal er et perfekt verktøy for deg som skal kontakte potensielle kunder på anbudssider.

Dersom du skal vinne anbudsrunden er det helt avgjørende å skrive et velformulert og tydelig anbud.

Dette kan imidlertid være en prøvelse hvis du ikke har skrevet anbud tidligere. For hva bør egentlig inkluderes av informasjon i ditt anbud?

For å få den nødvendige signaturen, bør ditt anbud være meget bra.

Dette er et anbud

Et anbud er et tilbud av juridisk bindende karakter, og det er derfor viktig at anbudet inneholder korrekt informasjon om pris og andre viktige faktorer.

Å gi et anbud innebærer at du tilbyr kunden å utføre arbeid eller å levere varer/tjenester utbyderen har behov for. Dette kan for eksempel være henting av søppel, oppussingstjenester eller å måke snø.

Betingelsene for anbudet angis som regel av den som utlyser jobben. Vedkommende ønsker å få jobben utført til lavest mulig pris, eventuelt til så gode vilkår som mulig.

I mange tilfeller vil den som tilbyr seg å gjøre jobben til lavest pris få anbudet. Også andre faktorer som tidspunkt, kvalitet og lokalitet kan spille inn. Husk dette når du fyller ut en anbud mal!

Et håndavtrykk er målet med et godt anbud.

Slik skriver du et anbud

For at et anbud skal vekke kundens interesse bør teksten være velformulert og tydelig. Anbudet bør heller ikke være for langt, og det bør ha et ryddig oppsett.

Dette kan en anbud mal hjelpe deg med. En anbud mal viser deg enkelt hvordan anbudet skal bygges opp, og hvilken informasjon som bør komme i hvilken rekkefølge.

Det skader heller ikke å ha en hyggelig tone i teksten din. Du kan gjerne starte anbudet med en personlig hilsen til kunden, av typen «Hei, Navn».

Du kan også gjøre et anbud mer personlig ved å opplyse om hvor langt unna du bor. Da skjønner kunden at anbudet er skrevet spesifikt for vedkommende.

Dernest bør du tydeliggjøre at du har forstått oppdraget ovenfor kunden. Fremhev også at du har kompetanse på dette området, for eksempel ved å trekke fram tidligere erfaring. Har du gjennomført mange lignende oppdrag kan dette være verdt å nevne.

Husk å opplyse om når oppdraget kan utføres. Dette er ofte an avgjørende faktor for hvorvidt kunden velger deg eller ikke. Du bør også vise kunden at du og/eller firmaet ditt er et trygt valg når du fyller ut en anbud mal.

Fremhev eventuelle sertifiseringer og mesterbrev, slik at kunden ser at tjenestene du tilbyr er av god kvalitet. Enkelte formuleringer kan være lurt å ha klart i et standarddokument – for eksempel opplysninger om erfaring, utdanning, tilholdssted og lignende.

Deretter kan dette dokumentet hurtig tilpasses den enkelte kunden. Ellers kan vi anbefale at du foreslår å komme på befaring hos kunden, og på den måten vise interesse for kundens spesifikke behov.

Rapporter, caser, og andre oppgaver skal alle treffe målgruppen.

Vi skriver anbud for deg

Å skrive et anbud kan være vanskelig – selv med en anbud mal. Heldigvis er det mulig å få hjelp!

Din Tekstforfatter skriver tydelige og effektive anbud som vekker interesse hos mottakeren. Vi kan også korrekturlese anbud du allerede har skrevet. Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Du får i dag de første 500 ordene helt gratis! Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor!

Motta gratis 500 ord!