48 38 14 88 post@dingruppen.no

Arbeidsmiljø

Drømmer du om å jobbe hjemmefra? Eller kanskje du ønsker å reise mens du jobber? Hos Din Tekstforfatter verdsetter vi muligheten til å jobbe hjemmefra, og først og fremst fleksible arbeidstimer. Vi setter familielivet i sentrum, og ikke minst dine behov.

Tekstforfatter og arbeidsmiljø

Våre tekstforfattere jobber hjemmefra hver eneste dag. Det er ingen faste arbeidstimer, så lenge en leverer de påkrevde prosjektene i tide. Dermed kan du jobbe i pysjen i stua di hele dagen, eller kanskje reise jorda rundt mens du hamrer i vei på tastaturet. Så lenge du får prosjektene unna med en høy kvalitet, så bryr ikke vi oss hvor du jobber ifra.

Med det sagt vil tekstforfattere få tett oppfølging av Daglig Leder, Mathias Moe, både under opplæringsperioden og når det er behov for dette ved utfordrende prosjekter. Du vil ikke bare ha en jobb som tekstforfatter, men du vil også få en innsikt i hvordan du kan forbedre dine ferdigheter bak tastaturet. Dette gjelder grammatikk og kvalitet først og fremst, men også teknikker for å få opp tempoet.

Frihet er et nøkkelord for deg som ønsker å bli tekstforfatter hos Din Tekstforfatter. Vårt arbeidsmiljø byr på gode utfordringer dagen lang, og til tider ganske så spennende emner for tekstforfatting!

Mathias Moe

Mathias Moe

Daglig Leder

Elise Skåtøy Homlong

Elise Skåtøy Homlong

Tekstforfatter

Harry Albert Turkington IV

Harry Albert Turkington IV

Engelsk Tekstforfatter

Vivi Nygaard

Vivi Nygaard

Tekstforfatter

Vår neste tekstforfatter?

Ønsker du å bli vår neste tekstforfatter? Vi leter aktivt etter gode kandidater som kan skrive tekster våre kunder elsker!

Søk på stillingen som norsk tekstforfatter nå!