48 38 14 88 post@dingruppen.no
Bli synlig på nett

Bli synlig på nett

Det er ikke lenger størrelsen på reklametavlen og hvor sterkt den lyser som avgjør om du får kunder. Å være synlig i landskapet har helt andre konnotasjoner nå enn det hadde for seksti, eller til og med tyve år siden. 

Å være synlig er helt vitalt for alle bedrifter, og selv om din bedrift spesialiserer seg på manuelt arbeid iført Blåkläder, trenger du digital tilstedeværelse likevel.

Hele 70 % av salg innen B2B startet som et enkelt internettsøk, viser studier, og det alene bør være grunn nok for din bedrift til å investere i digital markedsføring. Dessverre er Gule sider er ikke lenger godt nok.

Motta gratis 500 ord!

Ta et kurs og gjør det selv

Det finnes mange ulike læringsverktøy på nett spesialisert for å hjelpe bedrifter å raffinere sine egenskaper innen markedsføring. 

Et enkelt søk vil gi deg tusenvis av veier å gå for å bedre dine sjanser. Dette betyr selvsagt at du må tilegne deg et nytt sett med ferdigheter innen et intrikat felt for å gjøre jobben selv.

Ansett kompetanse

Om du ønsker å utvide din bedrift, kan ansettelsen av folk med kompetanse innen digital markedsføring være et strategisk første steg.

I dag finnes det flere tusen studenter og nyutdannede som kan hjelpe deg, dersom du opererer på budsjett. Kanskje kan du til og med finne en intern?

Erfarne tekstforfattere

Bruk erfarne tekstforfattere

Søkemotorer er intrikate systemer med algoritmer og regler, og våre tekstforfattere hos Din Tekstforfatter har kunnskapen til å få din bedrift inn i lyset.

Med vår kompetanse innen B2B digital markedsføring har våre kunder en større kontaktflate inn mot markedet.

Motta hjelp, og bli synlig på nett!

En god tekst som vet å bruke søkemotorene til hjelp, vil være helt sentral i å få din bedrift i kontakt med andre. Ta kontakt med Din Tekstforfatter i dag for å motta hjelp!

Motta gratis 500 ord!