48 38 14 88 post@dingruppen.no
Blogginnlegg tips 2021

Blogginnlegg tips 2021

På utkikk etter blogginnlegg tips? Din Tekstforfatter har med årene skrevet flere tusen blogginnlegg, og i denne artikkelen ønsker vi å dele våre beste tips til deg for året 2021.

Det har aldri vært viktigere å være god på innhold. Googles algoritmer verdsetter i dag god tekst mer enn noen andre faktorer. Enkeltsider rangerer høyt nærmest kun basert på godt innhold.

Dersom du driver en aktiv og givende bedriftsblogg, kan denne alene være nok til å markedsføre bedriften din. Din Gruppen, som eier Din Tekstforfatter, bruker sjelden annonser.

Det er våre blogginnlegg om står for over 95 % av våre inntekter. I denne artikkelen har vi valgt å dele noen av våre blogginnlegg tips for 2021, slik at du også kan nyte fordelene av bedriftsblogg!

Motta gratis 500 ord!

Blogginnlegg oppskrift

Blogginnlegg bør alle følge en ganske enkel oppskrift. Vi har i Din Tekstforfatter utviklet en mal for hvordan vi ønsker at blogginnleggene våre skrives, og denne går vi gjennom her nedenfor.

Hvordan starte et blogginnlegg?

Et blogginnlegg bør starte med en ingress som presenterer artikkelen. Vi foretrekker at denne er i fet skrift, men kursiv går for eksempel også helt fint. Sørg for at denne er kort og konkret.

Nevn ditt nøkkelord tidlig, slik at algoritmene vet akkurat hva innholdet ditt handler om. Dette er nemlig viktig for lesere med et kort spenn av oppmerksomhet.

Ser de ikke med en gang hva siden din handler om, så kommer de til å forlate denne før de har funnet svaret sitt. Dette vil skade din blogg. Kommuniser derfor tydelig i starten av artikkelen din.

Hvordan avslutte et blogginnlegg?

Midten av ethvert blogginnlegg vil være forskjellig, basert på emnet ditt og bransjen. Derfor hopper vi rett til det å avslutte et blogginnlegg. Her er det spesielt oppsummering og CTA som er viktig.

Vi liker å oppsummere innhold, fordi mange lesere ikke er interesserte i å gå gjennom hele artikler. Noen ganger ønsker de kun en rask oppsummering av det som er blitt presentert.

I tillegg til oppsummeringen, bør du ha en CTA (Call To Action). Dette er en oppfordring om handling. Oppfordre kunden til å kjøpe noe av det du har, eventuelt laste ned, lese, eller gjøre andre handlinger.

Tips til blogginnlegg

Det finnes mange gode tips til blogginnlegg, og vi vet ikke hva du som leser driver med. Derfor kan vi ikke gi deg nøyaktige tips til blogginnlegg i akkurat denne artikkelen.

Allikevel vil vi gi deg noen generelle ideer. Blant annet kan vi anbefale at du skriver korte setninger og avsnitt for økt lesbarhet. Sikt også på SEO i de aller fleste blogginnlegg du skriver.

Det er dessuten lurt å forsøke seg på en rekke forskjellige typer innlegg. Lag gjerne intervjuer, konkurranser, caser, og nyheter, da i tillegg til informative artikler – som ofte rangerer best.

Blogginnlegg ideer

Blogginnlegg ideer – slik finner du dem

Det finnes flere gode kilder til blogginnlegg ideer. Blant annet kan du spørre dine ansatte eller kunder om hva nettopp de ønsker at du skal skrive om. Du vil nok bli overrasket av engasjementet.

Vår favoriserte teknikk er derimot research av søketrender. Du kan nemlig gjennom programvare se akkurat hva det er målgruppen din søker på. Dette gir deg hundrevis av ideer raskt.

Kanskje ser du også at målgruppen din bruker et litt annerledes språk enn hva du gjør. Da kan du bruke dette til din fordel, da det slettes ikke er sikkert at konkurrentene har snappet opp dette. 

Få hjelp til innholdsplan for blogg

Din Tekstforfatter gir deg 10 blogginnlegg ideer helt gratis i dag. Vi lager nemlig en innholdsplan som dekker 30 dager på din bedriftsblogg. Dette gjør vi gjennom grundig research av nøkkelord.

Vi skriver selvfølgelig også gjerne disse innleggene. Din Tekstforfatter leverer god kvalitet til hyggelige priser, og vi hører gjerne fra deg. Ta kontakt i dag da vel!

Motta gratis 500 ord!