48 38 14 88 post@dingruppen.no
Brosjyre bedrift

Brosjyre bedrift

En brosjyre til din bedrift kan være fordelaktig for å spre informasjon til kunder, ansatte og andre interessenter. Dette lille stykket papir ser ikke ut til å gå av moten med det første.

Brosjyrer har alltid vært et populært middel til markedsføring. De er rimelige å masseprodusere og enkle å distribuere til potensielle kunder eller andre interessenter. 

I dag kan du lage en brosjyre på nett og motta ferdig trykket opplag innen uken er omme. Vurderer du en brosjyre til din bedrift? I denne artikkelen gir vi deg noen gode tips!

Motta gratis 500 ord!

Benytt brosjyre til ulike formål

Den største fordelen med en brosjyre, er hvor versatil denne er. Brosjyren kan brukes i mange forskjellige settinger. Det trenger ikke nødvendigvis være til markedsføring.

I flere situasjoner kan den være nyttig til informasjon for interessenter. Brosjyren er kompakt og lett, og den kan enkelt tas med som en guide til en aktivitet for eksempel.

Men det er selvfølgelig markedsføring som er den mest populære bruken. Del ut på arrangementer eller legg brosjyrene i postkasser, og nå mange i løpet av kort tid til en lav kostnad.

Hvordan lage brosjyre til bedrift?

En gang i tiden var brosjyrene dyre å lage. Du trengte da hjelp fra designere og trykkerier for å få disse laget. I dag kan du velge mellom mangfoldige nettsider for å designe brosjyren selv.

Teknisk sett kan du også skrive ut brosjyren, men det anbefales fortsatt å bruke trykkeri. Det er fordi den typen papir trykkeriene har tilgang til er mye bedre skikket og av høyere kvalitet.

Det er dessuten mye billigere å bruke trykkeri med mindre du skal lage en rekke brosjyrer over en lengre tidsperiode. Du kan lage en betydelig bunke brosjyrer bare for tusenlappen i dag.

Brosjyre mal

Brosjyre mal

Hvordan skal så en brosjyre til bedrift se ut? Det er det ikke noe standardsvar på. Gjør du et raskt Google-søk, finner du garantert tusenvis av forskjellige maler du kan velge mellom.

Vi har gjort mange søk og funnet flotte maler. Samtidig har vi også laget vår egen brosjyre mal til bedrift. Dersom du kontakter oss, kan vi sende deg denne helt gratis.

Få hjelp til å sette opp din brosjyre

Trenger du hjelp til å lage en brosjyre? Din Tekstforfatter kan gi deg gode råd og hjelpe deg på veien. Vi tilbyr dessuten å skrive teksten for deg, slik at du virkelig treffer.

Dessverre er realiteten at mange brosjyrer går i søpla, da teksten ikke treffer riktig tidlig nok. Vi sørger for velvalgte ord som gjør at teksten leses helt til slutten. 

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale!

Motta gratis 500 ord!