48 38 14 88 post@dingruppen.no
Brosjyre innhold

Brosjyre innhold

Brosjyrer er en naturlig del av markedsføring og markedskommunikasjon. Dette er absolutt ikke et utdatert verktøy, men heller en teknikk som har blitt modernisert for å treffe nåtidens forbrukere. Digitale brosjyrer øker merkevarebevissthet og gir bedriften din et ansikt utad.

En vellykket brosjyre er skreddersydd for å treffe målgruppen – både med tanke på språk, utforming og design. Budskapet skal komme tydelig frem, og kan fremheves gjennom riktig design.

Overskrifter kan fenge, engasjere og formidle fordeler for å gjøre brosjyren mer lettleselig. Ryddig, skreddersydd profesjonell og luftig er stikkord som beskriver godt brosjyre innhold.

Brosjyre design

Brosjyredesign som fremhever innholdet

Designet og layouten til brosjyren spiller en veldig viktig rolle. Det er gjennom designet du først fanger oppmerksomheten til leseren, og derfor er det viktig å skape et design som appellerer til målgruppen. Videre bør også designet fremheve innholdet, og dette kan du gjøre på forskjellige måter. 

Hva er formålet med brosjyren og hva ønsker du å formidle? Skal fokuset være på tekst eller bilder? Hvis du skal formidle mye informasjon, bør du velge et design som gjør teksten luftig og lett å lese. Gjør det enkelt å skumlese sidene og bruk gjerne designelementer som fremhever nøkkelinformasjon.

Hvis du i hovedsak skal vise frem bilder, er det lurt å velge et design som lar deg kombinere bilder av ulik størrelser. En dynamikk er viktig og helst skal både tekst og bilder kombineres på en måte som fremhever budskapet og skaper en god leseropplevelse.

Du kan lage brosjyren selv

Du trenger ikke å være en grafisk designer eller benytte deg av dyre byråer for å designe brosjyren. På nett finnes det mange muligheter og du kan skape din helt egne brosjyre på egenhånd. Ved å bruke maler får du et godt utgangspunkt, og du kan deretter skreddersy og justere elementene for å oppnå det beste resultatet.

Brosjyre mal

Brosjyre mal gratis

Office har en mengde brosjyre maler tilgjengelig – helt gratis. Her finnes det både premium- og gratisversjoner. Du kan bla gjennom utvalget for inspirasjon, eller velge en mal og ta utgangspunkt i denne.

Malene kan importeres i PowerPoint, hvor du enkelt kan redigere og justere elementer. Velg farger som står i stil med merkevaren og tilpass utformingen etter budskapet.

Vi skriver brosjyretekst for deg

Uansett hva du skal bruke brosjyren til, er tekst et av de viktigste virkemidlene. Det er gjennom tekst du får frem budskapet ditt – uansett om du skal selge produkter eller øke merkevarebevissthet.

En god tekst vil fenge, inspirere og engasjere leseren. Helst skal teksten bygges rundt et formål, og dermed bli skrevet for å treffe målgruppen. Slik oppnår du ønsket effekt og får mest mulig tilbake for brosjyren.

Det er enkelt å designe en brosjyre, men for å formidle budskapet kreves det kunnskap. Du må vite hva som fenger og hvordan du best mulig får frem det du ønsker å si. Her kan vi i Din Tekstforfatter hjelpe deg.

Vi bistår med tekst-produksjonen slik at du sitter igjen med treffsikker brosjyre. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, og la oss hjelpe deg med å kommunisere på en måte som skaper resultater.