48 38 14 88 post@dingruppen.no
En brosjyre i rød farge med enkelt motiv.

Brosjyre til din bedrift!

Hvordan lage en brosjyre? Det skal vi forsøke å besvare i denne informative artikkelen.

Brosjyrer er et informativt dokument (trykket eller digitalt). En brosjyre er en enkel måte å kommunisere på. Ved hjelp av god tekst vil en brosjyre være et kvalitetsstempel i markedet du ønsker å formidle budskapet ditt.

Fyll ut skjemaet nedenfor og se hva vi kan gjøre for å hjelpe din bedrift med å lykkes og vokse! Vi gir deg 500 ord helt gratis til brosjyre!

Gratis 500 ord brosjyre!

Kos deg med en kaffekopp og skriv i vei!

Formålet med å lage en brosjyre

En brosjyre er et verktøy for å kommunisere med målgruppen din. Før du bestemmer brosjyrens utseende må du vite hvilken målgruppe du ønsker å nå. Har du et klart mål for formålet med brosjyren blir det lettere å velge utformingen. Tekst og bilder må også tilpasses etter bestemt målgruppe. Slik kan budskapet ditt og det du ønsker å formidle nå ut og skille seg fra eventuelle konkurrenter.

 

Utforming er nøkkelen

Hvordan lage en brosjyre? Det finnes utallige maler til å lage brosjyrer. Designer du brosjyren din for internett skal den være på en nettside. Men velger du papir er det flere ulike formater å velge imellom. Brosjyrer bør ha en enkel format i størrelse A4 papir som brettes en eller to ganger.

Brosjyrer på 1 side kan dobles til flygeblader og plakater, og du kan dele dem ut eller feste dem opp på en vegg. Ønsker du et mer klassisk design vil et tredobbelt design passe utmerket. Papiret brettes inn i tre deler her.

 

Hvordan lage en brosjyre?

Det er ikke alltid effektivt å velge en billig løsning ved papirbrosjyrer. Valget av papir med høy kvalitet kan motivere leseren til å lese brosjyren. Det koster kanskje litt mer, men valget av papir gjenspeiler også budskapet du ønsker å formidle. Det samme gjelder også valget av bilder eller illustrasjoner. Kun tekst kan bli for kjedelig.

Hvordan ser din firmablogg ut i forhold til andres?

Innholdet er essensielt

I en brosjyre er det viktig at leserne introduseres raskt til budskapet eller formålet. Innholdet må være oversiktlig og sammensatt.

Overskrift, tekst, og bilder skal være mest mulig fokusert, på grunn av at brosjyren har liten plass. Det er også fint om brosjyren inneholder opplysninger om hvor leseren vil finne ytterligere informasjon.

 

Hvordan lage en brosjyre? Følg trendene!

Trender kommer og går. Bruk derfor et design du kan anvende til flere områder. Det er mer lønnsomt å forandre teksten og budskapet, enn å designe en totalt ny brosjyre hver gang. Din viktigste jobb er å gjøre brosjyren interessant og relevant for leseren!

 

Motta 500 ord gratis!

Ønsker du hjelp til brosjyre? I dag kan du motta 500 ord helt gratis! Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet nedenfor!

Gratis 500 ord brosjyre!