48 38 14 88 post@dingruppen.no
Brosjyretekst

Brosjyretekst

Brosjyretekst har helt spesifikke krav knyttet til seg. Her må teksten være kort og fengende for å treffe leseren. En brosjyre har lite plass og blir gjerne fort kastet vekk ved lav interesse.

Det finnes flere gode måter å markedsføre bedriften med fysisk tekst. En av de mest populære innenfor massemarkedsføring er brosjyrene. Disse er enkle å masseprodusere og distribuere.

For å sikre at en brosjyre har god effekt, er det viktig at en bruker tid på sin brosjyretekst. Her må ordene være velvalgte, slik at brosjyren din treffer målgruppen godt.

Motta gratis 500 ord!

Hvordan lage brosjyre?

Hvordan kan du lage en brosjyre? Her finnes det flere gode alternativer for å prøve det på egen hånd. Internettet gir deg en rekke muligheter for å designe brosjyrene selv, for så å skrive ut.

Prosessen med å skrive ut brosjyrene er derimot gjerne satt ut til proffene. Det er for å sikre høy nok kvalitet på papir og blekk. Tross den høye kvaliteten, er gjerne disse løsningene ganske rimelige.

Brosjyre format

Det finnes flere brosjyre format, men det vanligste er unektelig en trefoldig brett. Her får du totalt seks sider – tre foran og tre bak. Gjerne er det en forside som ligger foran ved sammenbretting.

Baksiden ved sammenbretting brukes til kontaktinformasjon. De fire resterende sidene skal ha innhold, eller brosjyretekst som det kalles. Her er det viktig at du velger ordene dine godt.

Med kun fire sider på deg til å kommunisere, skal du gjøre en god jobb med å være konkret. Husk at brosjyrer blir kastet ganske fort om leseren ikke fanges, slik at du må ha velvalgte ord hele veien.

Brosjyrer kommuniserer

Brosjyrer kommuniserer budskap effektivt

En stor fordel med brosjyrer er at de kommuniserer budskap veldig effektivt. De er interaktive, små og enkle å lese for interessenter – så sant de har en god og flytende brosjyretekst.

Sørg som sagt for å ha konkret innhold. Husk også på å inkludere punktlister, bryte opp teksten med bilder og veldig gjerne såkalte infographics. Gjør brosjyren din levende!

Få hjelp til brosjyretekst

Trenger du hjelp til brosjyretekst som fenger? Din Tekstforfatter har skrevet tekst til brosjyre for flere selskaper tidligere, og vi hjelper veldig gjerne også din bedrift med denne oppgaven.

Alt du trenger å gjøre, er å ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Vi ser frem til å høre fra deg!

Motta gratis 500 ord!