48 38 14 88 post@dingruppen.no
Copywriter kurs

Copywriter kurs

Med et copywriter kurs kan du lære mer om hvordan du skriver selgende og engasjerende markedsføringstekster. Finn ut hvorfor du bør kunne copywriting!

Bedrifter har behov for å nå ut til målgruppen sin, enten de selger produkter eller tjenester. I den forbindelse er markedsføringstekster som annonser, nyhetsbrev, SEO-tekst, content marketing og lignende helt avgjørende.

For å kunne skrive markedsføringstekster bør du ha god kunnskap om skriveteknikk, research og målgruppeanalyse. Dette kan du lære gjennom et copywriter kurs!

Copywriter

Hva er en copywriter?

En copywriter er en skribent eller tekstforfatter som lager tekst for bedrifter i markedsføringsøyemed. Copywritere arbeider blant annet med produksjon av blogginnlegg for innholdsmarkedsføring, annonsetekst, nyhetsbrev og søkemotoroptimalisering.

Så snart du har gjennomført et copywriter kurs, er du rustet for å kunne skrive selgende markedsføringstekst som appellerer til bedriftens målgruppe. Du vil også ha grunnleggende kunnskap om skriveteknikk og viktigheten av god research.

Tekstforfatter

Derfor er begrepet tekstforfatter på vei ut

Begrepet «tekstforfatter» benyttes om personer som arbeider med tekstproduksjon. I dag er imidlertid en stor andel av tekst oppdragene hos et tekstbyrå relatert til markedsføring. Derfor vil begrepet «copywriter» i mange tilfeller være et mer passende navn på tekstforfattere.

En tekstforfatter kan imidlertid arbeide med mer enn bare markedsføringstekster. Som skribent kan du også lage tekst for private – som for eksempel taler, CV-er og brev. Det er med andre ord ikke grunn til å pensjonere «tekstforfatter»-begrepet helt enda.

Meld deg på copywriter kurs hos oss

Drømmer du om å kunne skrive fengende og selgende markedsføringstekster for bedrifter? Da bør du lære deg med om innholdsmarkedsføring, SEO, annonsetekster og andre tekster som benyttes innen markedsføring. Du bør også ha kunnskap om skriveteknikk, målgruppe-analyse og lignende.

Ved å delta på et copywriter kurs kan du lære deg alt du trenger å vite for å bli en dyktig tekstforfatter. Etter endt kurs vil du kunne skrive markedsføringstekster enten frilans eller som ansatt i et markedsføringsbyrå.

Din Tekstforfatter har copywriter kurs der du kan lære mer om markedsføringstekst, skriveteknikk og lignende.

Meld deg på et copywriter-kurs hos oss, i dag!