48 38 14 88 post@dingruppen.no
Et godt CV-eksempel kommer av mange forsøk over tid.

CV-eksempel 

CV-en din er helt avgjørende hvis du ønsker å bli kalt inn til et jobbintervju. Ser du etter eksempler på gode CV-er?

Vi i Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med å skreddersy CV-en, slik at du garantert får det etterlengtede jobbintervjuet.

På jakt etter en ny jobb? Vi vet hvor krevende en jobbsøkerprosess kan være, og dersom du ikke har en oppdatert, oversiktlig og profesjonell CV på plass, får du gjerne avslag på avslag. Demotivert? Sliten og lei?

Frykt ikke – vi hjelper deg gjerne med å oppdatere og oppgradere din CV, slik at du avgir et fantastisk førsteinntrykk, og endelig blir kalt inn til et jobbintervju.

En velskrevet CV skal både gjenspeile hva du kan, hvem du er, og samtidig følger fastsatte regler og normer. Det kan våre tekstforfattere hjelpe deg med.

Vi er eksperter på søknadsprosesser, jobbintervjuer og utforming av CV-er og søknadstekster. Med oss på laget er du et skritt nærmere drømmejobben!

Se gjennom våre CV-pakker nedenfor, og fyll ut skjemaet med dine ønsker!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!

Hva er en CV?

En CV, også kjent som «curriculum vitae», er enkelt forklart en kort oppsummering og et effektivt sammendrag av ditt arbeidsliv.

Det er gjennom en god CV at en arbeidsgiver danner seg en oversikt over hvem du er, hvilke kvalifikasjoner du har, din arbeidserfaring, dine ferdigheter og eventuelt andre viktige egenskaper.

På den måten kan arbeidsgiveren eller rekruttereren som ser over din søknad, enkelt avgjøre hvorvidt du er en god og egnet kandidat til jobben.  

Det er ingen tvil om at din CV er avgjørende når det kommer til søknadsprosessen og et potensielt jobbintervju.

Det er nemlig gjennom CV-en din arbeidsgivere kan danne seg et bilde av hvem du er, og om du passer for den utlyste stillingen.  

CV-en er et bilde av din erfaring

Hva bør en CV inneholde?

Når du skriver en CV kan du skrive den i kronologisk rekkefølge, som er den vanligste formen for CV-er på det norske markedet.

Eller du kan teste ut omvendt kronologisk rekkefølge, eller lage en helt egen kombinasjon. Likevel er det visse ting en CV alltid bør inneholde.  

En CV bør inkludere:

 • Relevant informasjon som er tilpasset den ledige stillingen du skal søke på
 • Fullt navn
 • E-postadresse og telefonnummer
 • Bosted
 • Informasjon om utdanning
 • Relevant arbeidserfaring
 • En kort oversikt over ansvarsområder, ferdigheter og oppgaver for hver jobb du har hatt
 • Nøkkelkvalifikasjoner
 • En kort oversikt over relevant kompetanse
 • Relevante personlige egenskaper
 • Språk
 • Kurs og sertifiseringer

 

Noen ganger bør du også vurdere å oppgi annen informasjon i din CV. Du kan vurdere å la CV-en din inneholde:

 • En kort beskrivelse om deg selv
 • Dine interesser og hobbyer
 • Informasjon om førerkort
 • Linker til LinkedIn-profilen din eller et eget nettsted
 • Et profilbilde
Du skal være påpasselig for hva du legger til på CV-en din.

Hva trenger du ikke ha med i en CV?

Selv om man gjerne vil vise fram all sin tidligere erfaring i en CV, kan du faktisk komme lenger ved å kutte unødvendige opplysninger om deg selv. Husk at en CV alltid skal være kortfattet, oversiktlig og relevant for jobben du søker på.

For mange vil man med fordel kunne droppe sine første sommerjobber, korte vikariater eller stillinger som ikke byr på relevant erfaring for jobben du søker på nå. 

Er du derimot en ung jobbsøker, har du kanskje ikke opparbeidet deg så mye erfaring enda. Da kan man fint vise frem hvilke tidligere jobber og engasjement man har hatt.

Pass også på at du ikke gjør CV-en din for personlig. Det er flott å være unik, men noen faktasetninger og morsomheter kan du ofte holde for deg selv.

Tenk deg alltid om to ganger før du ferdigstiller CV-en din, og la gjerne noen andre få se gjennom resultatet før det sendes til en arbeidsgiver.

Store CV-er med mye informasjon slår sjeldent godt an.

CV tips fremgangsmetode

Usikker på om du skal bruke en CV-mal, skrive din CV fra bunnen av, eller få noen profesjonelle tekstforfattere til å gjøre jobben?

Det kan være vanskelig å sette sammen den perfekte CV-en. Derfor benytter svært mange seg av såkalte CV-maler.

En CV-mal er som regel enkel å bruke, og kan spare deg for mye tid. Mange CV-maler er gode, moderne og lekre i designet. Likevel kommer de også med visse begrensninger.

En CV-mal vil utvilsomt kunne gi deg et ryddig oppsett, men det er sjeldent man finner en mal som er helt perfekt tilpasset din situasjon som arbeidssøker.

Med fastsatte formater og ulike rammer kjenner mange at de mister en god del frihet når CV-en skal settes sammen.

Hvis man skriver en CV fra bunnen av vil man ha total frihet til å sette den sammen på nøyaktig den måten man selv ønsker, og man kan skape sitt eget unike design og utseende.

Likevel vil dette være tidkrevende for mange, og det er ikke alle som innehar den digitale ferdigheten som kreves når det kommer til designmuligheter og visuelle elementer.

Dersom du benytter deg av profesjonelle fagfolk, vil du kunne få det beste fra to verdener. Et skreddersydd design som møter dine ønsker og forventninger, samt en effektiv levering du slipper å bruke tid eller energi på. 

CV er en viktig del av å søke på jobb.

Din Tekstforfatter hjelper deg!

Sliter du med å lage en god CV? Eller har du rett og slett ikke tid til å oppdatere den gamle CV-en din?  Hvis du ønsker deg en knallgod CV som virkelig gjør jobben, kan vi i Din Tekstforfatter hjelpe deg.

Hos oss får du blant annet: 

 • En kortfattet og lettlest CV som lander jobbintervjuet
 • En skreddersydd CV for nettopp den stillingen du er ute etter
 • Gratis omskrivinger og revideringer
 • Et godt språk uten skrivefeil

 

Det eneste du trenger å gjøre for å motta en funklende ny CV, er å se gjennom våre CV-pakker og fylle ut skjemaet.

Vi leverer alltid god kvalitet på rekordtid. Hvis du har sett en stillingsutlysning med en kort frist, som du gjerne vil søke på, kan du senke skuldrene, og la oss få på plass en optimal CV for deg!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!