48 38 14 88 post@dingruppen.no
CV hjelp kan gjøre din CV optimal for drømmejobben.

CV-hjelp

Har du funnet utlysningen til drømmejobben, men sliter med å komme i gang med søknaden? Det kan være vanskelig og slitsomt å skrive jobbsøknader.

Helst skal du skreddersy søknadsbrev og CV for hver stilling du søker på. Er du en aktiv jobbsøker blir det fort mange søknader å skrive i uken, og dette kan gjør at mange avstår fra å i det hele tatt søke.

Heldigvis finnes det god hjelp å få når det kommer til både CV og jobbsøknad. Vi skal nå gå gjennom noen av tingene du kan gjøre for å få ny inspirasjon og motivasjon til å skrive søknader.

I tillegg kan vi tipse om et godt råd dersom du ønsker litt ekstra hjelp med å endelig komme på intervjurunder.

CV-mal

Mange synes det er vanskelig å vite akkurat hva som forventes av opplysninger på en CV. En CV er det første en potensiell arbeidsgiver ser på, og mange gjør en grov sortering av CV-er i let etter den ideelle kandidaten.

Dette resulterer dessverre i at mange søknadsbrev aldri blir lest, da arbeidsgiver velger å prioritere de søkerne som har en velgjort og relevant CV.

Hvis du trenger inspirasjon til å lage din første CV, eller ønsker å oppdatere den, kan du søke etter CV-maler og eksempler på nettet.

Her ligger det mange gode CV-er ute, og det finnes en rekke ulike oppsett du kan benytte deg av.

Ved å se på andre jobbsøkeres CV, kan du bli inspirert til å endelig komme i gang med jobbjakten igjen.

Vi trenger alle litt motivasjon av og til, og gode eksempler er et perfekt sted å starte.

Du kan ha flere CV-er tilgjengelig for forskjellige jobber.

Jobbsøknad skisse

Selve søkerbrevet er også en viktig del jobbsøknaden. Her skal du overbevise den potensielle arbeidsgiveren om hvorfor du er den rette kandidaten.

Det er i søkerbrevet at du kan fortelle om din motivasjon for søknaden, samt vise til mer eksempler av tidligere arbeid og knytte kompetansen din opp mot utlysningen.

Et søkerbrev består som regel av en innledning, hoveddel og en avslutning. Noen velger å bryte opp teksten med punktlister og andre elementer.

Se gjerne på jobbsøknad skisser og eksempler som ligger ute. Her kan du få god innsikt i hvordan andre har valgt å knytte sin erfaring og kompetanse opp mot ulike kvalifikasjoner. Det er mye inspirasjon å henge fra slike eksempler.

CV hjelp kan få din CV ryddig og oversiktlig.

Jobbsøknad eksempel sykehjem

Lurer du på hvordan en jobbsøknad for en spesifikk stilling kan se ut? Mange har gjerne lyst å se spesifikke eksempler før de starter med sin egen søknad.

Dette er det mulig å finne frem. Jobbsøknad eksempler på lederstillinger, lærerroller og på sykehjem er populære søk, og du vil garantert finne mange nyttige tips her.

Ønsker du hjelp med CV for å få drømmejobben din? Om du opplever lite respons på søknadene dine, eller om du skal skrive din først CV, kan det være smart å få hjelp.