48 38 14 88 post@dingruppen.no
CV mal gratis er gjerne ikke all verden, men den kan hjelpe deg på vei!

CV mal gratis

Er du på jakt etter din første sommerjobb, eller har du har lyst på en fast deltidsjobb? Kanskje har du mange år med jobberfaring, men et ønske om å skifte karriereretning eller oppdatere CV-en.

En god og velgjort CV er en viktig del av en jobbsøknad. Mange legger for mye vekt på søkerbrevet og vier liten tid til selve CV-en. Ikke gå i den fellen.

Når en rekrutterer går gjennom alle søknadene til en utlyst stilling, er det mange som i første omgang går gjennom CV-ene. Her får de et overblikk over hvilken erfaring og kompetanse hver søker har.

Det er dessverre mange som gjør en grov sortering av CV-er for sile ut de som papiret ikke fremstår med rett kompetanse.

For å være sikker på at en potensiell arbeidsgiver går gjennom søkerbrevet eller søknaden din, er det derfor viktig å gjøre et godt førsteinntrykk på CV-en.

Men det er mange som er usikre på hvordan de skal lage en CV, her finnes det nemlig ikke et fasitsvar. Likevel er det noen tips og råd vi nå skal gå gjennom som kan lede deg et skritt nærmere drømmejobben!

Trenger du hjelp til å skrive CV? La våre profesjonelle tekstforfattere sikre kvaliteten på din CV. Se gjennom pakkene nedenfor, og kontakt oss gjennom skjemaet!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!

Gratis CV

Hvis det er lenge siden du har skrevet en CV, eller du skal skrive din aller første CV, vil det være lurt å ta en kikk på eksempler og maler som ligger ute på nettet.

Det finnes mange gode maler tilgjengelig, og flere av disse vil være gratis. Det er også mulig å betale for en CV-mal, men med så mange gode muligheter ute er dette sjeldent nødvendig.

En gratis CV-mal er ikke vanskelig å finne. Du finner gode eksempler ved å benytte deg av en søkemotor, og du kan i tillegg søke etter spesifikke CV-er.

Lurer du på hvordan en sykepleier sin CV ser ut? Eller kanskje du vil se eksempler på en CV for en lederstilling?

Uansett hvilket behov du har, ligger det mye godt materiale ute på nettet som kan gi deg inspirasjon til å starte din egen.

En standard CV kan bli ganske kjedelig.

CV-mal nav

Hvis du skal søke i det offentlige, eller andre mer formelle virksomheter, vil en standardisert og profesjonell CV ofte være det beste valget. Mange er usikre på om de burde gå for en kreativ CV, eller holde denne mer nøytral.

Her gjelder det å vurder hvilket selskap du skal søke hos, samt hvilket yrke stillingen befinner seg i. Kreative søknader bør i utgangspunktet være forbeholdt kreative yrker, men dette er helt opp til deg selv å bedømme.

Hvis du vil ha en god, formell og standardisert CV-mal, vil NAV sine alternativer være et godt valg. NAV jobber daglig med å hjelpe mennesker ut i arbeidslivet.

Derfor kan du være trygg på at denne malen gir rom for de mest viktige opplysningen. Vær gjerne oppmerksom på at dette er en populær mal, og det er dermed en fare for at søknaden din ikke skiller seg særlig ut i en stor søknadsbunke.

Mange tilbyr i dag CV mal gratis.

CV eksempel

Når det gjelder innholdet av CV-en, vil det være lurt å se på ulike eksempler du finner på nettet. Her kan du få en oversikt over hva som er vanlig å inkludere i en CV, samt hvordan opplysninger blir lagt frem.

Hvis du er på eksempler, kan det være lurt å merke seg hvilke søknader du fant mest interessante. Var det en grunn til at denne CV-en stakk seg ut? Slik kan du bli inspirert og implementere lignende løsninger i din egen CV.

Se gjerne på eksempler hvis du ikke ønsker en kreativ CV, men samtidig har et mål om å skille deg ut. Da kan du se hvordan andre jobbsøkere har klart å lage en CV som er formell.

Men samtidig bør den ha det lille ekstra som gir dem en fordel blant andre søkere. CV-eksempler kan være nyttig både når du tenker på oppsett, så vel som innhold.

Hvordan ser din CV ut?

CV tips

Hold CV-en din relevant og skreddersy denne mot stillingsannonsen. Det beste tipset når det gjelder CV, er å alltid spisse innholdet mot den rollen du har lyst på.

Se over stillingsutlysningen og merk deg hvilke kvalifikasjoner og erfaringer de ønsker i den ideelle kandidat. Deretter kan du gå over din egen erfaring og trekke frem disse kvalifikasjonene.

Husk å spisse hver enkelt CV du sender mot den spesifikke annonsen. En CV handler om å gjøre seg selv relevant for stillingen, og en arbeidsgiver skal aldri måtte sitte å finne koblinger mellom din erfaring og det de er på jakt etter.

Det er din oppgave å fortelle dem om hvorfor den erfaringer du har, er relevant for den spesifikke utlysningen. Når du skriver om arbeidserfaring, vil det også være lurt å trekke frem prestasjoner og andre resultater du har hatt.

Kan du vise til spesifikke eksempler og tall, vil dette være noe mange potensielle arbeidsgivere setter pris på. De ønsker ikke bare å se hva du kan gjøre i teorien, men hva du har oppnådd og kan tilby dem som et selskap.

På nett kan du finne mange gode eksempler og maler til jobbjakten.

CV maker

Hvis du ønsker å lage din helt unik CV, vil en CV maker eller CV bygger være et godt alternativ.

Det finnes mange gode tjenester på nettet som både er gratis og gir flere valgmuligheter. Ofte ligger det gode maler her også, men mange av disse heller mot den kreative siden.

Hvis du vil benytte deg av en CV maker, men samtidig ha en formell CV, er det noen ting du kan gjøre. Se på formelle CV-eksempler som for eksempel malene til NAV.

Med en CV maker har du som regel store valgmuligheter og dermed kan du enkelt og greit lage en lignende mal med noen justeringer.

Dette er også et godt tips hvis du vil benytte deg av en mal, men samtidig ønsker å skille deg ut. Skap en CV etter malen og gjør de endringene du ønsker for å tilpasse den.

Sørg alltid for at innholdet er luftig og oversiktlig. Det skal være lett å lese gjennom CV-en din, og det kan lønne seg å holde god avstand mellom hvert element.

Med en CV maker kan du skape akkurat den CV-en du ønsker, og det er fullt mulig å følge en mal!

Ønsker du uansett hjelp med teksten i CV-en, vil Din Tekstforfatter kunne hjelpe deg. Se våre CV-pakker nedenfor, og fyll ut skjemaet med den pakken du ønsker deg!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!