48 38 14 88 post@dingruppen.no
CV med bilde har blitt populært med årene.

CV med bilde

I løpet av de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å inkludere et bilde av seg selv på CV-en. Dette kan være et lurt valg og potensielt kan det gi deg fordeler som jobbsøker – så lenge du velger rett bilde vel og merke.

Et bilde kan gjøre at den potensielle arbeidsgiveren husker deg og din søknad igjen, noe som kan være en fordel om det er mange i søknadsbunken.

Et bilde kan gjøre CV-en din mer personlig, men det burde fortsatt være et formelt og konservativt preg over bildet.

Bruk gjerne et bilde av høy kvalitet med en nøytral bakgrunn, hvor du er ikledd profesjonelle klær eller et antrekk du ville gått med på arbeidsplassen.

Det er ikke nødvendig å se streng ut selv om bildet skal være profesjonelt. Derimot vil det være en fordel om du smiler og ser positiv ut. Hold bildet nøytralt, profesjonelt, og sørg for at det har god oppløsning!

Bildet er en viktig del av CV-en, men enda viktigere er teksten. La en profesjonell tekstforfatter skrive den i dag! Se våre CV-pakker og fyll ut skjemaet nedenfor med ditt ønske!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!

CV-mal med bilde

Ønsker du å benytte deg av en CV-mal? Det finnes mange gode maler der ute som har gjort plass til et bilde øverst på CV-en.

Søk rundt på nettet og finn en mal som passer både med tanke på utforming og design, samt opplysningen og innholdet du vil ha. Et bilde kan være et fint ekstra element på CV-en.

Men sørg for at det ikke tar opp for mye plass. Fokuset skal fortsatt være på erfaringen og kompetansen din.

En CV-ekspert kan hjelpe deg med malen.

CV eksempel

Om du ikke ønsker å ha med et bilde, er det ingenting i veien med å la være. Det vil ikke være negativt å inkludere bilde, men heller en ekstra fordel om du velger å ta det med.

Nå har de fleste smarttelefoner et godt nok kamera til at du fint kan bruke et mobilbilde. Se gjerne på CV eksempler på nettet om hvordan andre søkere har valgt å benytte bilde plassen.

Her kan du få inspirasjon til hvordan et godt CV bilde skal se ut.

CV med bilde kan bli veldig bra, så lenge bildet er fint!

CV-tittel

Det er mye du må vektlegge når du skal skrive en CV, ikke bare valget om bildet eller ikke. I tillegg kan du vurdere å ha med en CV-tittel.

Benytter du deg av en CV-tittel, er dette en fine måte å fremme og synliggjøre relevansen i kompetansen du har.

Dette er spesielt nyttig om du har flere ulike karriereretninger på CV-en, og ønsker å fortelle arbeidsgiver hvorfor akkurat du er den perfekte kandidaten.

En CV-tittel forteller den potensielle arbeidsgiveren hvem du er, hva du gjør nå og hva du ønsker å gjøre.

En tittel kombinert med et bilde av bli en forseggjort CV, så lenge du løser dette på riktig måte. Se gjerne på eksempler for inspirasjon.

Husk at målet med en CV er å fremme den erfaringen og kompetansen du har som er relevant for stillingen.

Trenger du hjelp fra profesjonelle tekstforfattere? Se våre CV-pakker og fyll ut skjemaet nedenfor!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!