48 38 14 88 post@dingruppen.no
Bruk CV hjelp for å skille deg ut i mengden av søknader.

CV-hjelp og spissing av søknad fra 999 kr!

Er du jobbsøker? I dag er konkurransen i de aller fleste bransjer svært hard. Det gjelder å skille seg ut fra mengden av søkere, og bli husket. Det får du til gjennom god CV-hjelp og spissing av din søknad.

Har du oppdaget en utlysning for drømmejobben? Kjenner du at det klør i fingrene etter å sende inn din CV og søknad? Vent litt! Før du fyrer av en søknad, bør du ta steg som kan hjelpe deg med å komme videre til intervju. Det kan vi hjelpe deg med!

Hvorfor trenger du CV-hjelp og spissing av søknad?

CV-hjelp og spissing av søknad kan være helt nødvendig. Vi i Din Tekstforfatter har mottatt mange CV-er og søknader opp gjennom årene. Dette inspirerte oss til å begynne med hjelp til CV og søknader.

Noen av de dokumentene vi mottok gikk rett i papirkurven, da kvaliteten var meget dårlig. Nedenfor har vi listet noen av de problemene mange hadde:

  • For mye tekst
  • Dårlige formuleringer
  • Manglende fokus på egenskaper
  • Manglende fokus på vår stillingsutlysning
  • Aldrende design og oppsett

 

Får du aldri napp?

Det er faktisk ikke uvanlig å søke utallige jobber, uten å bli innkalt til et eneste intervju. Uansett hvor dyktig og erfaren du er, vil det ofte handle om at du rett og slett ikke har en god nok CV eller søknadstekst.

Hvis du er lei av å aldri få den hyggelige telefonen med beskjed om å møte til intervju, er det på tide at du ser på egen CV og søknad med nye øyne. For mange er det vanskelig å vite hva som kan forbedres, hva som bør legges til, og hva som bør sløyfes.

Det er en helt egen kunst å skrive CV og søknad. Som tekstforfattere behandler vi tekster av høy kvalitet hver eneste dag. Ønsker du CV-en skrevet av en profesjonell tekstforfatter? Vi tilbyr nå CV-hjelp og spissing av søknad fra kun 999 kr.