48 38 14 88 post@dingruppen.no
Digital brosjyre

Digital brosjyre

En digitale brosjyre kan være et effektiv verktøy innen markedsføring. Mange bruker digitale brosjyrer til å reklamere tjenester og produkter via e-post og sosiale plattformer.

Digitale brosjyrer er relativt kostnadseffektive, da du ikke trenger å bruke penger på tradisjonell trykking og distribuering.

På nett finnes det mange muligheter for de som ønsker produsere en digital brosjyre. Gi brosjyren er profesjonelt design og la den reflektere merkevaren din.

Det er også mulig å bruke digitale brosjyrer til å gi potensielle kunder et bedre inntrykk av hvem bedriften er og hva dere står for.

Potensielle kunder må i gjennomsnitt se merkevaren din mellom fem og syv ganger for huske bedriften. Med en digital brosjyre sørger du for større synlighet og du øker sjansen for å bli husket.

Mange tenker gjerne at brosjyrer er utdatert, men dette er fortsatt en viktig del av markedsføringen til en rekke bedrifter. Den eneste forskjellen er at brosjyrene nå har blitt digitale.

Brosjyre i powerpoint

Lag brosjyre i PowerPoint

Er du på jakt etter en enkel og kostnadseffektiv måte å lage brosjyrer på? Da kan PowerPoint være løsningen. Det trenger hverken være vanskelig eller ta lang tid å produsere en brosjyre, og dette er

PowerPoint et levende eksempel på. Nå kan du enkelt og raskt sette sammen en effektiv brosjyre i PowerPoint på nett.

Du starter med å velge en av Office sine brosjyre maler, som du deretter åpner i PowerPoint.

Dette gjør du ved å gå til PowerPoint sine maler, for så å klikke på brosjyrer. Her kan du gi filen et nytt navn og bytte ut bilder, endre på utseendet og formen brosjyren til å reflektere bedriften din.

Du kan enkelt dele resultatet på nett, og hver eneste endring du gjør blir automatisk lagret. Bruk tid på å gjøre deg kjent med forskjellige verktøyene og mulighetene her.

Det vil ikke ta lang tid før du har mestret programmet og skapt din helt egne digitale brosjyre.

Brosjyre

Layout til brosjyre

Du har mange muligheter når det kommer til brosjyrens layout. De aller fleste velger å ta utgangspunkt i en mal, og deretter skreddersy plassering av tekst og bilder for å gjøre layouten unik. Det viktigste er å skape en brosjyre som fremmer budskapet ditt, og som ikke er for teksttung. Tenk profesjonelt, lettleselig, luftig og blikkfangene.

For å øke bevissthet og merkevaregjenkjenning, er det mange bedrifter som velger å kjøre et lignende design og fargevalg på brosjyren som på nettsiden. Hvorvidt dette er en lur idé for din brosjyre, kommer an på hva du skal bruke den til. Skal den fremme produkter, en spesifikk produktlinje eller inneholde informasjon om bedriften?

Hvis du planlegger å gi ut flere digitale brosjyrer, kan det være lurt å finne en spesifikk layout å holde seg til. Det lønner seg å være konsekvent med markedsføringen, og dette gjelder også brosjyrer. Sett gjerne av god tid til å finne en mal og layout dere er fornøyde, og prøv gjerne flere alternativer før dere tar den endelige avgjørelsen.

Brosjyre mal

Brosjyre mal i Office

Office har en mengde brosjyre mal som kan benyttes. Malene er ikke delt inn i direkte kategorier, men ved å se på malens navn, får du en god idé om hva den er egnet til.

Her finner du alt fra trenings-, utdannings-, restaurant- og sports-brosjyrer. I tillegg er det mange maler som enkelt kan skreddersys for å møte ditt behov.

Tenk gjennom hva du ønsker å legge vekt på i brosjyren. Skal det i hovedsak være fokus på bilder og nøkkelfakta? Da bør malen reflektere dette.

Hvis du derimot skal gi informasjon om produkter, tjenester eller organisasjonen, er det viktig å finne en mal som gir en god balanse mellom tekst og bilder.

Uansett hvor mye eller lite tekst som skal med i brosjyren, bør det være nok plass til å fremheve denne. Hvis mye informasjon skal formidles, bør dette bli gjort på en luftig måte.

Har du bare nøkkelinformasjon, bør dette komme tydelig frem. Prøv gjerne forskjellige maler, farger og layouter. Se gjerne på eksempler for inspirasjon, men husk at brosjyren og malen bør være unik til din spesifikke bedrift og formål. 

Vi skriver tekst til din brosjyre

Tekst er en viktig del av markedsføring og digitale brosjyrer. Det er gjennom tekst du får frem budskapet.

Uansett om du trenger små setninger som fenger leseren og får frem budskapet på en konsekvent måte, eller du trenger lengre tekst som inspirerer og treffer målgruppen: Vi i Din Tekstforfatter kan hjelpe deg.

Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med tekst til din brosjyre, uansett hvilken bransje du opererer i.

La oss få frem budskapet ditt på en engasjerende og treffsikker måte, gjennom profesjonell og skreddersydd tekst. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.