48 38 14 88 post@dingruppen.no
Digital markedsføring og SEO

Digital markedsføring og SEO

Digital markedsføring og SEO går hånd i hånd i 2021. Det skal godt gjøres å ikke jobbe med SEO dersom du har en digital strategi for din bedrift dette kalenderåret.

Sentralt i enhver digital strategi står jobben med å rangere høyere i søkemotorene. Alle vet at dersom de rangerer høyt her, vil de få godt med trafikk inn til nettsiden sin.

Denne trafikken er dessuten gratis når en først rangerer der. Derfor er SEO en så viktig del av digital markedsføring i dagens marked.

Motta gratis 500 ord!

Digital markedsføring definisjon

Digital markedsføring er et bredt begrep som omfatter alle typer markedsføring på digitale flater. De fleste benytter begrepet for å beskrive markedsføring på nett.

E-post, nettside, SoMe, SEO, annonsering og flere andre disipliner skal mestres innen digital markedsføring. Grunnet de brede kravene, er det mange som setter ut jobben til byråer.

Digital markedsføring – byråer i Norge

I Norge er de aller fleste markedsføringsbyråer rettet mot nettopp digital markedsføring. Det skal godt gjøres å finne en bransje som ikke bør satse på nett (vi har fortsatt til gode å finne en). 

Flere byråer velger derimot egne nisjer som de finsikter seg inn på. Din Gruppen har flere merkevarer, deriblant Din Tekstforfatter, som utelukkende fokuserer på tekst. 

Ved å sikte seg inn på enkeltnisjer, kan selskaper tilby et mye bedre produkt. Vi bruker all energi vi kan på å levere de aller beste tekstene – så kan andre hjelpe deg med nettsider og annonser for eksempel.

Få hjelp til digital markedsføring

Trenger du hjelp til gode tekster for din digitale markedsføring? Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med å skrive fengende tekster som selger mer til målgruppen.

Vi har hjulpet flere norske bedrifter med å vokse gjennom gode SEO-artikler. Ta kontakt i dag dersom du trenger hjelp til tekstarbeidet i bedriften din!

Motta gratis 500 ord!