48 38 14 88 post@dingruppen.no
Digital markedsføring via blogg

Digital markedsføring via blogg

Digital markedsføring via blogg er en gullgruve få har dratt optimalt nytte av. Ved å drive organisk trafikk fra Google, kan du mangedoble omsetningen din i løpet av bare noen måneder.

Markedsføring utvikler seg i høyt tempo. Nye disipliner stikker hodet frem nærmest årlig, der ekspertene taler om at akkurat deres teknikk skal vinne kampen mot konkurrentene.

Der det er mye spennende i sving, er det liten tvil om at de klassiske metodene fortsatt er veldig bra. Digital markedsføring via blogg er en av de klassiske metodene mange ikke har dratt nok nytte av.

Motta gratis 500 ord!

Organisk trafikk via blogg

Når du bedriver digital markedsføring via blogg, drar du fort mye nyttig, organisk trafikk. Det vil på allmennspråket si at du driver inn trafikk til bloggen som det ikke betales for.

Ved kjøp av annonser, får du raskt mye trafikk til nettsiden. Ulempen er derimot at så snart annonsebudsjettet kuttes, så vil også trafikken til siden din kuttes umiddelbart.

Velger du derimot å satse på organisk trafikk gjennom digital markedsføring på bloggen, vil du kunne nyte trafikk selv etter du stopper opp. Dine sider vil rangere i Google i lang tid fremover.

Slik rangerer du bloggen i Google

Men hvordan klarer du å rangere en side i Google? Hadde det vært så enkelt at en bare kunne skrive noe og dette ranket nummer 1 (noen bransjer har det slik), ville jo alle bare gjort dette.

Det krever en god del arbeid å rangere høyt i Google, men det er ikke umulig. Fokuser på SEO og publiser frekvent og relevant til din bransje, så vil du garantert se den organiske trafikken øke.

Dette tar derimot tid, og du bør ikke forvente resultater over natta. Vanligvis tar det flere måneder før du ser fruktene av arbeidet ditt, men da ser du det sannelig også med flere titalls organiske kunder i måneden.

Spre blogginnlegg

Spre dine blogginnlegg

En fin måte å bruke bloggen aktivt til å trekke trafikk, er å dele innlegg. For eksempel kan du spre dine innlegg i sosiale medier, da gjerne gjennom de kanalene bedriften opererer med der.

Du kan selvfølgelig også be andre nettsteder om å sende deres brukere til deg. Gjesteblogging for linkbuilding er en av våre favoritter, både grunnet trafikken og lenkejuicen vi mottar.

Få hjelp til digital markedsføring på blogg

Du kan få hjelp til digital markedsføring på blogg av oss. Vi har nemlig skrevet flere tusen blogginnlegg for norske bedrifter, noe som har trukket millioner av besøkende.

La oss hjelpe deg med teksten i dag. Kontakt oss på e-post eller telefon nå!

Motta gratis 500 ord!