48 38 14 88 post@dingruppen.no
Digital markedsføringsstrategi

Digital markedsføringsstrategi

En digital markedsføringsstrategi sikrer at de aktivitetene du bedriver i det digitale er koordinerte og med et mål i sikte. Denne planen bør være roret som driver skuta i riktig retning.

Uten en strategi vil du slite i dagens marked, uavhengig av bransje. Dine konkurrenter har garantert lagt planer for hvordan de skal dominere markedet.

Feiler du i å planlegge, så planlegger du å feile. Det er ikke bare et fiffig ordtak, men sannheten for så mange bedrifter. Dette gjelder da kanskje spesielt i det digitale.

Motta gratis 500 ord!

Slik legger du strategien

En digital markedsføringsstrategi bør involvere hele markedsføringsteamet. Sikre deg at samtlige får med seg den overordnede planen, så kan du heller dele opp resten i store team. 

Det er viktig at skuta styrer i en og samme retning, for ellers revner det både her og der. Mange bedrifter får ikke ønsket effekt av markedsføringen, simpelthen grunnet dårlig koordinering. 

For disse bedriftene handler det ikke om mangel på kompetanse. De har noen av de klokeste hodene, men ingen digital markedsføringsstrategi som hjelper til med gjennomføringen.

Vårt beste tips til digital markedsføringsstrategi for 2021

Uavhengig av bransjen du driver i, vil vi anbefale tekst som det viktigste virkemiddelet i 2021. Det er ikke bare fordi vi selger det til våre egne kunder.

Ser du på vår nettside, bruker vi SEO-tekst aktivt i vår egen strategi. Vi har vokst vår nettside fra 0 til 15,000 besøkende fra Google hver måned på litt over to år.

Dette vitner om hvilken fantastisk effekt en god digital markedsføringsstrategi kan ha. Vi bruker kun 5,000 kr i måneden på annonsering, tross prosjektert omsetning på 5 millioner (2021).

Ett av mange mål i vår digitale markedsføringsstrategi, er å ende opp med null kroner til annonser innenfor majoriteten av våre tjenester.

Få hjelp til din strategi

Få hjelp til din digitale markedsføringsstrategi

Er du i ferd med å legge en digital markedsføringsstrategi? Da har du helt sikkert mange spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med å både besvare disse og å bistå i skriving av planen.

Dessuten hjelper vi deg med gode SEO-artikler som sikrer vekst i bedriften din. La oss skrive innhold som rangerer i Google og trekker besøkende til din nettside.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat i dag!

Motta gratis 500 ord!