48 38 14 88 post@dingruppen.no
En digital tekstforfatter er ikke noe mer komplisert enn en skribent som bruker nettet til jobben.

Digital tekstforfatter

En digital tekstforfatter kan gi mange fordeler og goder for bedriften din. Det gjelder uansett hva du trenger tekster til.

Med en tekstforfatter får du så mye mer enn bare en god digital tekst. Det er mange faktorer som må vurderes når en tekst blir skrevet.

Hvor skal den publiseres? Hvem skal lese den? Hva er formålet med teksten?

Digitale tekstforfattere skreddersyr tekster for sjangeren, målgruppen, søkemotorer og plattformen.

Hvis du ønsker hjelp med å nå målene til bedriften, kan en tekstforfatter gi deg godt innhold som løfter bedriften til nye høyder!

Vil du prøve ut en profesjonell tekstforfatter i dag? Fyll ut skjemaet nedenfor, og motta 500 ord helt gratis!

Motta gratis 500 ord!

Hva er en tekstforfatter?

En tekstforfatter jobber med å skrive tekster for digitale flater. Bedrifter og selskaper som ikke har interne innholdsprodusenter kan benytte seg av tekstforfattere når de skal gi ut innhold.

Tekstforfattere kan skrive tekster innen en rekke ulike sjangre og for ulike formål. Det er vanlig å benytte seg av en tekstforfatter til alt fra annonser og innholdsmarkedsføring, til Om oss-sider, tjenestesider, produkttekster og blogger.

En tekstforfatter i dag kan jobbe fra hvor som helst.

SEO og digitale tekstforfattere

Hvis du ønsker bli mer synlig for nye kunder, bør du velge en tekstforfatter som legger vekt på en god SEO-strategi.

Ved å bygge tekstene rundt nøye utvalgte søkeord og nøkkelfraser, er det mer sannsynlig at søkemotorer som Google fremmer din nettside.

Det er viktig når kjøpeklare kunder leter etter produkter og tjenester du selger. I tillegg vil det bli lagt vekt på en luftig og lettleselig tekst med mye god informasjon og engasjerende innhold.

Med en god SEO rangering, vil nye potensielle kunder lettere finne frem til deg og du vil bli en større autoritet i søkemotorer.

Hvis du ønsker å øke din andel organisk trafikk, vil en god digital SEO tekstforfatter være løsningen for din bedrift.

Uansett hvilken type tekst du trenger hjelp med, vil det alltid lønne seg å gjøre denne så SEO-vennlig som overhodet mulig.

En god SEO rangering må jobbes for, men en digital tekstforfatter vil vite hvordan han skal skape tekster for deg slik at du får den rangeringen du fortjener.

Det er mye en skal tenke på når en skriver for søkemotorer og mennesker.

Bli treffsikker med kommunikasjon!

Det hjelper ikke å skrive mange tekster, om disse ikke når ut til den rette målgruppen. En tekstforfatter vet akkurat hvordan han skal skrive digitale tekster som treffer din kundegruppe.

Her er det mye som blir vektlagt: Hvordan konsumerer målgruppen innhold? Hva engasjerer dem? Hvilke format treffer dem?

Med innhold som engasjerer målgruppen, kan du få kunder som ønsker å handle av deg. Hvis du benytter deg av god innholdsmarkedsføring, kan du få tekster som både gir leseren nyttig informasjon, samtidig som du får fremmet din bedrift og dine tjenester.

På den måten er det en større sannsynlighet for at kunden får en tillit til bedriften, og dermed sitter du igjen med troverdige kundeforhold.

Ønsker du å prøve en profesjonell tekstforfatter i dag? Fyll ut skjemaet nedenfor, og motta 500 ord helt gratis!

Motta gratis 500 ord!