48 38 14 88 post@dingruppen.no
E-markedsføring

E-markedsføring

E-markedsføring refererer til all markedsføring som utføres over nett. I dag er det diverse enheter og kanaler som benyttes av bedriftene i markedsføringen deres.

En gang i tiden handlet markedsføring ikke om stort mer enn å samle sammen produktene sine og gå ned til byen for å selge. Med tiden har selvfølgelig teknikker og strategier utviklet seg enormt mye.

Internettet ble det store vendepunktet, og det var også her e-markedsføring først kom på banen. Disiplinen som handler om markedsføring på nett, er like viktig i dag som det var den gangen internett kom.

Motta gratis 500 ord!

Kun et gammelt ord for digital markedsføring?

Er ikke egentlig e-markedsføring bare et gammelt ord for digital markedsføring? De færreste bruker nok ordet den dag i dag, og realiteten er at e-markedsføring beskriver mer eller mindre det samme.

Samtidig er det verdt å nevne at digital markedsføring selv kanskje har blitt et litt utdatert begrep for markedsføring på nett. «Digitalt» er tross alt et veldig dekkende ord som handler om mye mer enn nett.

Derfor er e-markedsføring så viktig

E-markedsføring er viktig fordi konkurrentene dine er gode på det – og så enkelt er det i grunn. Dine konkurrenter tar kvantesprang foran deg dersom de får markedsføre på nett uten konkurranse fra deg.

På nett kan du nemlig segmentere mye bedre og få budskapet ditt foran de rette kundeemnene. Da sparer du penger på markedsføringen, samtidig som du også tjener mer. Det er vinn-vinn.

Tekst i 2021

Mye handler om tekst i 2021

Blant de viktigste teknikkene for å lykkes med e-markedsføring, finner vi tekst. Det er ikke til å skyve under en stol at vi selv driver med tekst, og derfor er vi selvfølgelig ganske partiske her.

Men når du tenker over det, kan tekst brukes til alt mulig rart på nett. Fra e-post til lange artikler på bloggen, finnes det flere titalls teksttyper du kan dra nytte av innenfor e-markedsføring.

Den største fordelen med gode tekster uten tvil bedre SEO. Rangerer du godt i Google basert på dine tekster, vil du trekke en god mengde organisk trafikk til dine nettsider – noe som kan resultere i mange kunder.

Få hjelp til å skrive bedre tekster

Trenger du hjelp til e-markedsføring? Din Tekstforfatter har skrevet tekster som har hjulpet bedrifter å selge for millioner av kroner i det norske markedet. Vi kan hjelpe deg også.

Ta kontakt på e-post eller over telefon for en hyggelig samtale med oss!

Motta gratis 500 ord!