48 38 14 88 post@dingruppen.no
E-post markedsføring

E-postmarkedsføring er vinn-vinn for deg og dine kunder!

E-postmarkedsføring er synonymt med inntektsgivende reklame. Dette er ikke tomt skryt. Setter vi denne overbevisende statistiske sannhet under lupen, fremstår det som en heller forsiktig uttalelse.

Lykkes du med e-postmarkedsføring betyr det snart nær på gratis, selvgående reklame.

Nyhetsbrev og kampanjer som etter samtykke distribueres til private innbokser, er beviselig en upåtrengende og holdbar, personlig og direkte form for kontakt som smører dine viktige, varige kundeforhold.

Så lar vi noen tall tale.

Motta gratis 500 ord!

9 av 10 kunder sjekker sin private e-post daglig

Dine sjanser til å treffe nær på alle dine kunder med nyhetsbrevet/kampanjen er dermed overveldende. Intet annet nettformat har heller slik en uanstrengt og personlig resonans som en pen og fristende e-post.

For når kunden til sist med fin statistisk sannsynlighet tar seg tiden, er den vordende handel allerede godt i gang.

7 av 10 kunder foretrekker e-postmarkedsføring

Ikke bare arbeider nyhetsbrevet/kampanjen med stabilitet, kostnadseffektivitet og med sjarme – kunder foretrekker selv e-postmarkedsføring som kommunikasjon.

Det stimulerer kunders naturlige trang til hverdagsmestring, og den spiller harmløst lurt på deres generøse strenger.

I et slikt vinn-vinn scenario er begge parter forsynte på hverandres bidrag. For kunden som først forkaster dine tilnærmelser, kan på et annet tidspunkt være fylt av en større velvilje, gjerne senere samme dag.

Og da ligger jo e-posten der innen den korteste armlengde og venter så tålmodig som bare en e-post kan!

Mann med mobiltelefon

6 av 10 kunder har gjort et kjøp som resultat av e-postmarkedsføring

Når så det godlynte sosiale spill er unnagjort, er det tid for å snakke litt forretninger. Og med en slik pent og pyntelig oppbygget prosess må det ofte ende godt. Veien til salget er en usjenert søndagstur langs den fredeligste allè.

Her har kunden spankulert og blitt truffet av et vennlig lynnedslag, siden tiden var moden for noe nytt og kunden selv var klar! Så hvorfor ikke starte en liten virvelstrøm som rykker lett og vennlig i dine kunder.

Snart bruser hele bukten med liv. Start ditt nyhetsbrev i dag!

Motta gratis 500 ord!