48 38 14 88 post@dingruppen.no
Et ønske om internasjonal ekspansjon må treffes med en engelsk skribent.

Engelsk skribent

Engelsk skribent til dine nettsider? Det å finne en engelsk skribent på nett i dag er relativt enkelt. Du kan få fatt i billig innhold på flere frilansplattformer. Dessverre er resultatet ofte middelmådig eller dårlig.

Men hvordan finner du en god engelsk skribent? Din Tekstforfatter har tilknyttet seg Harry Albert Turkington, en amerikansk skribent med god erfaring.

Trenger du en engelsk skribent? Motta 500 ord gratis i dag! Tilbudet er helt uforpliktende og gratis. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor!

Motta gratis 500 ord!

Hvorfor bruke en engelsk skribent fra oss?

En engelsk skribent er først og fremst noe de fleste nordmenn trenger. Selv om vi liker å sette engelsk språk på CV-en for eksempel, er ikke engelsken flytende hos de fleste.

Den er absolutt god, og mye bedre enn mange andre land. Allikevel holder den ikke mål når en skal kommunisere med et engelskspråklig marked.

Nettopp derfor benytter Din Tekstforfatter en engelsk skribent med språket som morsmål. Vår skribent Elise, har studert i Storbritannia helt til master. Undertegnede har master fra USA. Allikevel bruker vi altså eksterne engelsk skribent.

 

Sikre profesjonell ekspansjon

For å sikre en profesjonell ekspansjon utenfor Norges grenser, er det viktig med god kommunikasjon på engelsk. Samtidig er det også viktig og lurt å ha en norsk partner ved sin side.

Din Tekstforfatter har hjulpet flere bedrifter med ekspansjon internasjonalt. For selv om vi benytter oss av en engelsk skribent i USA, er det vi som tar styringen over hele prosjektet.

Det betyr at du kommuniserer direkte med oss, og vi utvikler innholdsstrategien. Dessuten fakturerer du oss direkte – uansett om du bruker norsk, dansk, svensk, eller engelsk skribent.

Ønsker du å lykkes i USA, vil en engelsk skribent hjelpe deg godt på vei.

Fellen mange går i

Det finnes en soleklar felle mange nordmenn går i – de tror deres innhold på engelsk er godt nok. Når kunder ikke konverterer, kan det være vanskelig å sette fingeren på akkurat hvorfor.

Veldig ofte har dette derimot med teksten din å gjøre. Dessverre innser veldig få dette, og enten de har skrevet teksten selv, eller latt en billig frilanser skrive den, tror de ofte at den er god.

Uten den gode evnen til å evaluere engelsk innhold, ender derfor mange norske bedrifter opp med å tape store beløp ved sin ekspansjon. Det er verdt å investere i en engelsk skribent som koster noen titalls kroner mer i timen.

 

Hva koster en engelsk skribent?

Din Tekstforfatter anerkjenner de lave prisene du kan få på engelsk innhold i dagens marked. Vi sørger for å tilby en fleksibel pris til våre kunder, som samtidig sikrer god kvalitet på innholdet.

Dersom du ønsker å benytte deg av vår engelske skribent, vil du kunne dra nytte av en fastpris på 0,50 kr per ord. Det eneste unntaket er dersom tekstene er meget kompliserte. Da avtaler vi spesifikke priser per prosjekt.

Du kan ekspandere til hele Europa med engelskkunnskaper.

Prøv oss gratis i dag!

Du kan prøve oss helt gratis i dag! Trenger du en engelsk skribent? Da kan du motta gratis 500 ord. Tilbudet er helt uforpliktende og gratis.

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet nedenfor med din e-post. Vi kontakter deg innen kort tid og leverer din gratis tekst innen 24 timer!

Motta gratis 500 ord!