48 38 14 88 post@dingruppen.no
Få betalt for å skrive artikler

Få betalt for å skrive artikler

Få betalt for å skrive artikler. Høres ikke det flott ut hvis du elsker å skrive? Din Tekstforfatter og flere andre tekstbyråer gir deg muligheten for å skrive – og få betalt for det!

Det er mange som går og drømmer om å bli forfatter eller å tjene penger på å skrive. Ofte ser disse i feil retning. Drømmene om å selge bøker for millioner er dessverre urealistiske for de fleste.

Det finnes allikevel en god mulighet der ute. Du kan nemlig i dag få betalt for å skrive artikler. Alt du trenger å gjøre er å finne enten en ledig skrivejobb eller muligheter for frilansarbeid!

Skrivejobb er for deg

Ledige skrivejobber

Ledige skrivejobber finnes det mange av i dagens marked. De aller fleste bedrifter har innsett at «nett er fett», og de kjemper om å kunne rangere høyest på søk i Google.

Her er unektelig godt innhold veldig viktig å ha. Derfor ansetter mange bedrifter egne tekstforfattere. Leter du etter ledige skrivejobber, trenger du dermed ikke nødvendigvis å jobbe i et tekstbyrå.

Fordelen med å jobbe i et tekstbyrå er derimot den gode variasjonen som vil møte deg. Her kan du nemlig ende opp med å skrive om all verdens emner, fremfor bare for en enkelt bedrift.

Frilans skrivejobb

En frilans skrivejobb er også en mulighet for deg som ønsker å få betalt for å skrive artikler. Flere bedrifter og tekstbyråer har interesse av å benytte tekstforfattere i kortere perioder.

Dersom du for eksempel studerer, kan denne muligheten være veldig fin. Her får du bryne deg på bransjen også før du jobber fulltid. Det er en fin erfaring å ta med seg på veien videre.

Tekstforfatter søkes

Vi søker norsk tekstforfatter

Din Gruppen AS, som er eier av merkevaren Din Tekstforfatter, søker fortløpende norske tekstforfattere. Vi ønsker å ha deg med på laget om du har en lidenskap for tekst.

Søk på stillingen her

Hos oss vil du få betalt fastlønn for å skrive artikler. Dermed trenger du ikke å bekymre deg for markedsføring av deg selv, fakturering og andre problemer frilansere kan støte på.

Tjen penger på å skrive

Tjen penger på å skrive i dag! Du kan få betalt for å skrive artikler hos mange forskjellige bedrifter og tekstbyråer. Det viktigste vil nok være at du får navnet ditt ut der.

Send gjerne oss eller andre bedrifter tekstprøver. Dermed kan vi se gjennom og avgjøre hvorvidt vi ønsker å bruke deg som tekstforfatter eller frilansskribent.

Vi ser frem til å høre fra deg!