48 38 14 88 post@dingruppen.no
Facebook bedriftsside er genialt i markedsføringen.

Med en Facebook bedriftsside vil du få mange muligheter. Du kan for eksempel bruke plattformen både til kundeservice, deling av praktisk informasjon og markedsføring.

Tusenvis av norske (og utenlandske) bedrifter markedsfører produkter og tjenester via Facebook. Her kan du lese mer om hvilke muligheter en Facebook bedriftsside gir deg!

Facebook er en plattform de fleste nordmenn kjenner til.

Hva er Facebook for Business?

Facebook for Business gir bedrifter mulighet for å administrere alt fra Facebook-annonser til innlegg. Du vil også kunne få mange nyttige tips om hvordan du kan lage effektive annonser som fenger målgruppen din.

Facebook for Business gir deg blant annet verktøyet Business Manager. Dette er et verktøy som enkelt lar deg organisere og administrere bedriften din. Via Business Manager kan du blant annet utføre følgende oppgaver:

 

  • Administrere flere annonsekontoer
  • Gi tilgang til annonsekontoer basert på roller
  • Du kan be om tilgang til andres annonsekontoer eller Facebook-sider
  • Du kan analysere annonsene dine på tvers av de ulike annonsekontoene

 

En Facebook bedriftsside gir deg med andre ord mange muligheter, og du kan enkelt samarbeide med andre ved behov.

Sosiale medier er et flott sted å starte innholdsmarkedsføring.

Markedsføring på Facebook

Enhver bedrift som ønsker å synliggjøre sine produkter eller tjenester bør ta i bruk Facebook. Har du en Facebook bedriftsside har du mulighet til å nå ut til en hel verden av potensielle kunder.

Svært mange i målgruppen din er sannsynligvis på Facebook, enten du ønsker å nå ut til bedriftsmarkedet eller privatmarkedet. Derfor er dette en utmerket plattform for markedsføring.

 

Annonser på Facebook

Har du en Facebook bedriftsside, har du også mulighet til å lage Facebook-annonser. Dette er enkelt å administrere på egen hånd, takket være det sosiale mediets brukervennlige løsninger.

Facebook Ads lar deg lage annonser som enkelt kan utformes slik du ønsker – enten det er kun tekst, tekst og bilder eller en reklamevideo.

Det er dessuten enkelt å drive med målrettet markedsføring på Facebook, siden du kan velge hvem som skal kunne se Facebook-annonsen din. Bestem hvem målgruppen er basert på faktorer som demografi, geografi eller psykografi.

Når du skal dele en annonse via din Facebook bedriftsside, er det imidlertid viktig å tenke over annonsens innhold og utforming. Uten en fengende og selgende annonse, vil annonseringen neppe ha tiltenkt effekt på målgruppen.

 

Del innlegg på din Facebook bedriftsside

Det å dele innlegg på en Facebook bedriftskonto er også en effektiv måte å markedsføre bedriften på. Du når da enkelt ut til alle som liker og følger bedriften din på Facebook.

Dersom innholdet er bra, er sjansen dessuten stor for at følgerne dine deler innholdet videre. Vi kan for eksempel anbefale å ha konkurranser eller lignende, der de som deler innholdet videre eller liker siden din er med i trekningen av et produkt.

Det er viktig å tenke over innhold også her. Benytt deg gjerne av innholdsmarkedsføring. Det går ut på å dele verdifullt innhold leserne faktisk har nytte av, istedenfor ren reklame.

Til syvende og sist handler tekstforfatting kun om penn og papir som lager magi sammen.

Få innhold til din Facebook bedriftsside

Markedsføring på Facebook er like enkelt som det er genialt. Trenger du kvalitetsinnhold som sørger for at markedsføringen på Facebook blir mest mulig effektiv? Din Tekstforfatter kan hjelpe deg!

Vi lager ferdige annonsetekster, blogginnlegg og annet innhold du stolt kan dele på Facebook. Kontakt oss i dag for flere tips til markedsføring på din Facebook bedriftsside. Du kan dessuten motta 500 ord gratis!

Motta gratis 500 ord!