48 38 14 88 post@dingruppen.no

Finanskunnskap på skjermen

Er du interessert i aksjer, investering, krypto- og finansmarkedet – men synes det kan virke litt vanskelig å forstå seg på emnene?

Da har du kommet til riktig plass!

Å produsere en podcast eller blogg er enkelt! Det er lett tilgjengelig, og gir alle muligheten til å skape sitt eget innhold.

Det finnes blant annet mange gode økonomer som har valgt å dele sin kunnskap – noe som resulterer i flere tilgjengelige podcaster, finans- og nye kryptoblogger som kan hjelpe deg på veg for å bli en dyktig investor.

Noen foretrekker å bruke hodetelefoner og høre på podcasts mens andre gjerne tar seg tid til å lese en blogg. Men det er kanskje ikke alltid like enkelt å finne frem til de beste.

Hvor finner jeg de beste podcastene og bloggene?

Det finnes et hav av podcaster og blogger der ute, og det kan være vanskelig å navigere seg frem til det du er på jakt etter.

Du kan trykke her for å komme til finansforbundet sin samling av relevante podcaster, eller ta en titt på en av våres anbefalinger:

Lyden av Bitcoin gir en innføring i hvorfor prisen går opp og ned uten å påvirke Blockchain, pluss mye annet som foregår i Bitcoin universet. Podcasten er produsert av en profesjonell investor fra Danmark – som er ekspert på nettopp Bitcoin. Her går de i dybden på ulike markeder, der blir det snakket om både muligheter og sannsynligheter i markedet. De går og i dybden på hva Bitcoin faktisk er, og tar for seg alle gode nybegynner-spørsmål. I tillegg svarer eksperter på spørsmål som vil gi deg dybde om emnet.

Börssnack med Hansén och Olavi, er en av de største finanspoddene. Den handler om børsen og alt som er relevant for det finansielle markedet. Podcasten passer for alle som har en interesse for aksjer og investeringer.

Når man setter seg inn i Bitcoin verden kan man fort få interessen av å kjøpe selv, og lurer kanskje på hvor det er best å starte? Aksjebloggen gir en god innføring i alt du trenger å vite om Bitcoin og kryptomarkedet.

Mange, mange flere 

I tillegg de som er nevnt over, finnes det så klart mange andre blogger og er sikre på at du vil finne noe som passer for akkurat deg. Det beste av alt er at dette er god gratis lesing. Det betyr at du kan lese uavbrutt på hvilken som helst enhet – om det skulle være mobil, data eller nettbrett.

Du kan gjøre helgene og ferien lærerik enten du velger å lese noen av alternativene vi har foreslått, eller om du skulle finne din egen favoritt podcast.