48 38 14 88 post@dingruppen.no
Forretningsplan bedrift

Forretningsplan bedrift

Forretningsplan til bedrift sikrer at du har et dokument som leder bedriften i riktig retning. Denne er et fint referansepunkt for ansatte, investorer og andre interessenter.

Skal du starte en bedrift eller dra en gammel bedrift i en ny retning? Da er det å skrive en forretningsplan et naturlig valg. Dette styringsdokumentet hjelper deg langt på vei.

Det er et fint dokument å benytte for å få klarhet, og du kan også se tilbake på dette underveis. Men hvordan skriver du forretningsplan til bedrift? Les her i denne artikkelen!

Motta gratis 500 ord!

Forretningsplan definisjon

En forretningsplan defineres som et dokument med informasjon om bedriftens strategier og taktikker for å nå visse mål innenfor et marked. Den tar høyde for de fleste faktorer.

Blant annet vil forretningsplanen se på både kunder, ansatte, konkurrenter, investorer og andre interessenter. Den vil også se på det økonomiske, markedet som helhet og mye mer.

Skisse til forretningsplan

Leter du etter en skisse til forretningsplan? Din Tekstforfatter har tidligere skrevet mange forretningsplaner. I våre arkiver har vi derfor tilgang på flere hundre forskjellige skisser.

Dersom du ønsker en skisse, kan vi anonymisere de planene vi tidligere har skrevet. Alt du trenger å gjøre for å motta skisse til forretningsplan, er å sende oss en forespørsel på e-post.

Skriv gjerne litt om bedriften og hvilken bransje dere opererer i. Da blir det enklere for oss å velge ut skissen vi sender til deg, og du blir også mer fornøyd med resultatet.

Vi skriver forretningsplanen for deg

Trenger du hjelp til å skrive forretningsplan for din bedrift? Din Tekstforfatter har som nevnt god erfaring med å skrive disse. Vi hjelper deg gjerne med å skrive din forretningsplan.

Ta kontakt med oss på telefon eller e-post i dag for en hyggelig samtale!

Motta gratis 500 ord!