48 38 14 88 post@dingruppen.no
Forretningsplan nytt firma

Forretningsplan nytt firma

En forretningsplan til et nytt firma er et fint utgangspunkt for veien videre. I dette dokumentet har bedriften et referansepunkt de alltid kan se tilbake til.

Når du skal starte en ny bedrift, er det mange faktorer du må ta høyde for. Det kan fort bli litt uoversiktlig. For å sikre en mer ryddig oppstart, velger de fleste å skrive en forretningsplan.

En forretningsplan til et nytt firma kan være tungen på vektskålen for hvorvidt en vil lykkes i oppstarten eller ei. Vi går i denne artikkelen gjennom hvordan du kan få i gang planene dine.

Motta gratis 500 ord!

Eksempler på forretningsplan

Det finnes mange eksempler på forretningsplan på nett. Inkluderer du de engelske søkeresultatene, får du titusener av planer tilgjengelige på nett.

Du står fritt til å søke på eksempler på forretningsplan og legge disse til i utvalget ditt. Din Tekstforfatter har skrevet flere moderne planer på norsk, som vi veldig gjerne deler med deg.

Forretningsplan eksempel PDF

Dersom du ønsker et forretningsplan eksempel på PDF, kan vi sende dette på e-post innen få timer. Da kommer vi til å gi deg malen på forretningsplanen, mens vi anonymiserer all annen info.

Merk at et eksempel kanskje ikke dekker alt du trenger – eller at det dekker mer. Disse er kun ment som veiledere og ikke definitive planer for din bedrift.

Forskjellene kan være store mellom bransjer, og til og med innad i enkeltbransjer. Det er derfor det er så viktig å finne en mal som passer din bedrift best mulig. 

Fortell oss litt om bedriften din, så sender vi et forretningsplan eksempel på PDF som passer for ditt nye firma.

Få hjelp med din forretningsplan

Trenger du hjelp til å skrive forretningsplan? Din Tekstforfatter har skrevet flere forretningsplaner de siste årene. Vi hjelper også gjerne deg med din plan.

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale over telefon eller e-post!

Motta gratis 500 ord!