48 38 14 88 post@dingruppen.no
Forretningsplan tips

Forretningsplan tips

Forretningsplan er viktig å sette opp når du begynner arbeidet med en bedrift. Tilgang på forretningsplan tips gjør dette arbeidet lettere, og derfor har vi valgt å dele våre her.

Når du skal starte en bedrift, er gjerne forretningsplanen det første steget. Her legger en frem strategier, taktikk og generelle planer for hvordan din bedrift skal lykkes i markedet.

Dette er selvfølgelig ingen enkel oppgave, og det hele kan fort bli ganske så rotete. For å gjøre jobben enklere for deg, har vi laget denne artikkelen med våre beste forretningsplan tips.

Motta gratis 500 ord!

Slik bør du forme din forretningsplan

Skal du skrive en forretningsplan? Da bør du begynne med å lage en mal. Sett opp de punktene du mener er viktig for bedriften. Misjon, visjon, mål, målgruppe, markedsføring, budsjett og mye mer bør være med.

Det er derimot ingen fastsatt mal for hvordan en forretningsplan bør se ut. Gjerne er derimot målet å kunne overbevise investorer. Det er lurt å ha det som utgangspunkt, selv uten mål om å skaffe investorer.

Skisse til forretningsplan

Trenger du en skisse til forretningsplan? Din Tekstforfatter har skrevet en rekke forretningsplaner de senere årene. Vi kan anonymisere disse og sende den rette til deg på e-post.

Alt du trenger å gjøre, er å gi oss informasjon om hvilken bransje du opererer i/skal operere i, slik at vi kan sende deg en passende forretningsplan. Vi legger også gjerne ved ekstra forretningsplan tips.

Forretningsplan mal

Forretningsplan mal

Vår standard forretningsplan mal finner du nedenfor. Merk at denne ikke nødvendigvis dekker alt din bedrift trenger å ha i en slik plan.

  • Ide
  • Modell
  • Bransje
  • Budsjett
  • Finansiering
  • Fremdriftsplan
  • Distribuering av oppgaver
  • Mål

Målet med planen er uansett å få/gi en oversikt over bedriften. Hvordan kommer egentlig denne forretningen til å se ut i praksis? Klarer du ikke svare på det etter å ha lest planen, må du skrive på nytt.

Vi skriver forretningsplanen for deg

Det å skrive en forretningsplan kan oppleves som vanskelig. Derfor har Din Tekstforfatter valgt å tilby utformingen av denne som en tjeneste. Vi har allerede hatt æren av å hjelpe mange her.

Vi skriver forretningsplanen for deg, slik at du får et bedre resultat. Kontakt oss i dag på telefon eller e-post, så kan vi ta en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!

Motta gratis 500 ord!