48 38 14 88 post@dingruppen.no
Bilde av framtidsfullmakt

Framtidsfullmakt

Framtidsfullmakt er et dokument som lar andre ivareta dine interesser når du selv ikke er i stand til dette. Kanskje er fullmakten ett av de viktigste dokumentene du bør lage før du blir gammel!

Livet byr på mange utfordringer. Årlig blir flere nordmenn utsatt for sinnslidelser, demens, og andre tilstander som gjør at de ikke kan ta vare på seg selv. Men hva skjer egentlig med deres forpliktelser?

Mange ender opp med å måtte ta vare på seg selv videre, tross at de ikke er i stand til dette. Dessverre er realiteten at mange av disse individene heller ikke innser at de trenger hjelp.

Hadde en derimot skrudd klokka noen år tilbake, ville de ved normal sinnstilstand mest sannsynlig ønsket at noen kunne ta vare på deres interesser. Dette er mulig gjennom en framtidsfullmakt.

Hva er en framtidsfullmakt?

Hva er en framtidsfullmakt?

En framtidsfullmakt er kort og godt et dokument som sier noe om hvem som overtar dine interesser når du for eksempel får demens eller en sinnslidelse. Fullmakten dikterer det nøyaktige ansvaret.

Et vanlig område er bankkontoen. Gir du din ektefelle framtidsfullmakt hos DNB, vil de kunne få tilgang på din konto og styre økonomien din. Dette er mest sannsynlig for ditt eget beste.

Fullmakten sikrer at den vergen du velger, vil ha muligheten til å ta vare på interessene dine. Fordelen med framtidsfullmakt, kontra oppnevnt verge, er at du velger selv, og det før behovet inntreffer.

Framtidsfullmakt hos advokat?

De fleste er nok kjent med at det er advokater som skriver juridiske dokumenter i det store og det hele. Det er også mulig å bestille en framtidsfullmakt hos en advokat.

Allikevel er dette langt fra det beste valget. En framtidsfullmakt er relativt enkelt å lage, og det bør ikke koste deg flere tusenlapper til en overutdannet advokat.

Vi anbefaler å enten kjøpe en av våre framtidsfullmakt maler, og gjøre jobben selv, eller benytte våre rimelige tjenester til å lage fullmakten. Dette vil spare deg over halvparten av kostnaden uansett!

Enkel framtidsfullmakt

Enkel framtidsfullmakt er best

Et advokatbyrå vil naturligvis markedsføre tjenesten som at kun advokater kan skrive fullmakten. Selv om det må litt arbeid til, er det langt fra nødvendig med juristutdanning for å gjøre oppgaven.

Din Tekstforfatter har flere års erfaring med fullmakter, og vi kan skrive en enkel framtidsfullmakt for deg. Kommuniser dine behov for fullmakten, så sørger vi for at denne dekker det du ønsker.

En enkel framtidsfullmakt er best, slik at den kan tre i kraft raskt når du søker godkjenning hos Fylkesmannen!

Hva koster det?

Kostnaden er et helt naturlig spørsmål. Hos ethvert advokatbyrå, må du mest sannsynlig ut med 3,000 kr eller mer. La oss understreke med en gang: Hos oss får du fullmakten for under halvparten!

Vi har hverken fancy kontorer og lange juristutdannelser. Din Tekstforfatter fokuserer utelukkende på å levere gode og presise tekster, enten det er til markedsføring eller juridiske dokumenter.

Vårt mål er å bli kjent med dine behov, for så å implementere disse i din framtidsfullmakt. Vi tar for eksempel gjerne en rask samtale over telefon om du ønsker dette.

Oppbevar framtidsfullmakt hos oss

Oppbevar fullmakten gratis hos oss

Visste du at det ikke finnes noen ordning for oppbevaring av framtidsfullmakt i Norge? Der du kan ta med et testament til Tingretten, er det ingen slik løsning for framtidsfullmakten.

Derfor ønsker vi i Din Tekstforfatter å tilby gratis oppbevaring av dokumentet. På den måten er du sikret at dokumentet holdes trygt. Du får dessuten selvfølgelig også kopier tilsendt fra oss.

La oss hjelpe deg i dag!

En framtidsfullmakt vil gi deg og dine en ro i sjelen. Om du skulle ende opp i en situasjon der du ikke kan ta vare på egne interesser, vil du og dine nærmeste være sikret en god mulighet.

Selv om en alltids kan oppnevne verger på et senere tidspunkt, er det best å ha fullmakten klar. Da slipper en stresset og de lange prosessene med Fylkesmannen.

Ta kontakt med oss i dag for en samtale om hvordan din framtidsfullmakt kan formes!