48 38 14 88 post@dingruppen.no
Fremtidsfullmakt eksempel

Fremtidsfullmakt eksempel

Et godt fremtidsfullmakt eksempel vil illustrere akkurat hvor viktig denne fullmakten er. Ivareta dine egne interesser hele livet gjennom, og lag en fremtidsfullmakt i dag!

Det kan komme en dag der du ikke er i stand til å ivareta egne interesser. Da ønsker du neppe at du selv, eller en verge du ikke selv har oppnevnt, skal ta seg av dine forpliktelser.

For å sikre dine beste interesser, er det lurt å lage en fremtidsfullmakt. Gjennom denne kan du for eksempel sikre at din ektefelle får retten til å hjelpe deg med økonomi og andre gjøremål.

Økonomien er muligens det beste fremtidsfullmakt eksempel en kan komme opp med. Gir du ektefellen fremtidsfullmakt i Sparebank 1 for eksempel, sikrer du verdiene som ligger der!

Fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt ektepar

En fremtidsfullmakt kan dekke barn, andre familiemedlemmer, og til og med venner. I bunn og grunn er det opp til fullmaktsgiver å bestemme hvem det er som skal motta denne.

Allikevel er fremtidsfullmakt for ektefeller mest populært, forståelig nok. På denne måten kan ektefellen få muligheten til å kontrollere det en som oftest eier sammen i et ekteskap.

Eksempler på fremtidsfullmakt

Nedenfor kan du se et utvalg av eksempler på fremtidsfullmakter. Det finnes ingen fastsatt mal her, og det beste er å lage en skreddersydd fullmakt for din situasjon.

De fleste fullmakter dekker grunnleggende behov. Ønsker du en fremtidsfullmakt mal? Vi gir deg denne helt gratis, slik at du selv kan fylle ut i skjema om ønskelig.

Hva koster en skreddersydd fullmakt?

Hva koster en skreddersydd fullmakt?

Hos en advokat må du ut med rundt 3,000 kr for en fremtidsfullmakt. Vi mer enn halverer den prisen! Det er dessuten med en garanti om at fullmakten vil godkjennes hos Fylkesmannen.

Vårt team har god erfaring med å lage fremtidsfullmakter. Du trenger ikke juristutdanning for å skrive disse, og faktisk er det fullt lovlig å lage de helt på egen hånd.

Du bør allikevel velge en profesjonell aktør, da det går mye arbeid i å lære seg alle kravene. Disse kan vi inn og ut, slik at vi raskt kan lage din fremtidsfullmakt! Hos oss koster fullmakten kun 999 kr per stykk.

Kontakt oss nå!

Trenger du et fremtidsfullmakt eksempel å følge for din situasjon? Da kan en fremtidsfullmakt mal være løsningen for deg. Men det er ikke nødvendigvis slik at denne er optimal.

Forskjellige personer krever forskjellige løsninger. Dermed kan det være en god ide å sette seg ned med oss for en samtale om hvordan du bør skreddersy fullmakten din.

Vi er klare for å hjelpe deg med din fremtidsfullmakt. Bestill din fremtidsfullmakt i dag!