48 38 14 88 post@dingruppen.no
Fremtidsfullmakt mal Word

Fremtidsfullmakt mal Word

En fremtidsfullmakt mal i Word lar deg raskt og enkelt lage en fremtidsfullmakt. Dette dokumentet kan vise seg å være ett av de viktigste du kommer til å opprette i løpet av livet ditt!

Uansett om du skulle få sinnslidelser, demens, eller en annen tilstand der du ikke kan ta vare på egne interesser, er det viktig å være beredt. En fremtidsfullmakt lar deg sikre interessene i de ovennevnte tilfellene.

Fullmakten gir nemlig kontrollen til de du selv velger. Dette er dermed et mye bedre alternativ enn når for eksempel Fylkesmannen oppnevner en verge.

Gjennom en fremtidsfullmakt mal i Word, kan du faktisk selv enkelt gjøre jobben med en standard fullmakt. Skal du derimot få det ordentlig gjort, og kanskje skreddersydd, hjelper vi deg!

Fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt eksempel

Et godt eksempel på en fremtidsfullmakt, er dersom et ektepar bor sammen og deler alt. Dersom en av partene for eksempel skulle få demens, er det lite gunstig om parten har kontroll i økonomien.

Dessverre finnes det mange svindlere som spesifikt sikter seg inn på slike eldre. Personen kan også selvfølgelig selv fort sløse mye penger, uten å innse hva han eller hun har gjort.

For å sikre økonomien til parten uten demens, er derfor fremtidsfullmakten god å ha. Personen som har demens, kan uansett i en slik situasjon stole på at ektefellen har dens beste i tankene.

Fremtidsfullmakt pris

Pris på en fremtidsfullmakt sjokkerer mange. Hos et advokatbyrå koster det nemlig rundt 3,000 kr å få laget en slik fullmakt. Den prisen reflekterer fancy kontorer i byen og juristutdannelser.

Velger du Din Tekstforfatter, får du din fremtidsfullmakt til under halvparten av prisen hos advokatene! Vi har god erfaring med å skrive fullmakter, og vi hjelper deg også gjerne med denne.

Hos oss er det dessuten helt gratis å oppbevare fullmakten! I dag tilbyr dessverre Tingretten kun lagring for testament. Vi tar derimot gjerne vare på din fremtidsfullmakt under strenge sikkerhetstilsyn.

Fremtidsfullmakt

Skal du skrive selv?

Bruker du en fremtidsfullmakt mal i Word, kan du potensielt skrive fullmakten selv. Det er ingen som stopper deg, da dette er fullt lovlig å gjøre i Norge.

Allikevel anbefaler vi å benytte deg av en erfaren aktør for å sikre at fullmakten er rettskraftig. Det ville tross alt vært veldig kjedelig om du møtte opp hos Fylkesmannen, og han ikke kunne stadfeste fullmakten din.

Skal du skrive selv, bør du i det minste bruke en aktør til å se over. Sjansene er uansett store for at dine behov er annerledes fra de i vår fremtidsfullmakt mal i Word. Bruk derfor hjelp til dette!

Vi skriver fullmakten for deg!

I tillegg til å gi bort vår fremtidsfullmakt i Word helt gratis, tilbyr vi også å skrive en skreddersydd fullmakt for deg. På den måten er du helt sikker på at ingen av de viktige punktene ble glemt i prosessen.

Vårt team kan ferdigstille din fullmakt innen 2 virkedager, og det til rekordlav pris. Denne prisen er derimot ikke noe tegn på et kompromiss. Vi har bare droppet unødvendige fancy kontorer og annet! Kun 999 kr per fremtidsfullmakt. Bestill nedenfor!