48 38 14 88 post@dingruppen.no
Fremtidsfullmakt PDF

Fremtidsfullmakt PDF

Hva gjør du dersom du eller noen rundt deg får en sinnslidelse, demens, eller andre tilstander der en ikke kan ta vare på seg selv? En fremtidsfullmakt har blitt en prioritet for mange i 2020!

Fremtidsfullmakt har blitt et populært begrep. For å sikre dine verdier og interesser i tiden fremover, kan dette dokumentet muligens være det viktigste du signerer.

Fullmakten gir nemlig de rundt deg muligheten til å ta kontroll over dine interesser når du selv ikke klarer å ta vare på dem. Sinnslidelser, demens, og flere andre tilstander kan føre til dette.

Men hvordan skriver du egentlig en slik fullmakt? Din Tekstforfatter lar deg fylle ut en enkel fremtidsfullmakt i PDF om ønskelig. Vi skriver også gjerne en skreddersydd fullmakt for deg!

Fremtidsfullmakt

Hvem trenger fremtidsfullmakt?

Er du 18 år og akkurat skal til å studere, er nok ikke fremtidsfullmakt det du tenker mest på. Selv om det ikke finnes noen spesifikk alder for fullmakten, er det de eldre som må betegnes som målgruppen.

Dersom demens går igjen i din familie, kan det være lurt å signere fremtidsfullmakt før du eller din kjære potensielt får dette. Da sikres familien imot at personen med demens får styrt egen økonomi for eksempel.

Selv om en senere kan få oppnevnt verge, vil dette være en mye vanskeligere og lengre prosess. En fremtidsfullmakt trer til motsetning i kraft umiddelbart etter at demens for eksempel oppstår.

Kan du skrive den selv?

Enhver person kan skrive fremtidsfullmakt selv. Der det finnes mange krav til både vitner og verger, er det ingen krav til hvem som faktisk skriver selve fullmakten.

Dermed kan du bruke vår fremtidsfullmakt PDF til å sette i gang. Allikevel må vi advare om at vår PDF kanskje ikke dekker alt du ønsker. Dette er kun en standardversjon for å dekke majoritetsbehovet.

Ønsker du en skreddersydd fremtidsfullmakt, kan vi skrive denne for deg rimelig. Vi har årelang erfaring med fullmakter, og vårt team utfører oppgaven til halvparten av prisen hos advokat!

Fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt godtgjørelse

En godtgjørelse for fremtidsfullmakt kan komme på rundt 3,000 kr hos en advokat. Dette var en av mange grunner til at Din Tekstforfatter valgte å lansere nettopp dette produktet.

Vi har erfaringen som skal til for å skrive fullmakten, uten fancy kontorer og dyre jurister. Hos oss får du en godkjent og solid fullmakt skrevet til en rimelig penge.

Vårt team skreddersyr din fullmakt og sikrer at den er slagkraftig. Jobben gjør vi til under halvparten av den prisen som advokatbyråer i dag krever. 

La oss hjelpe deg i dag!

Bruk vår fremtidsfullmakt PDF i dag, eller få fullmakten skreddersydd nå! Vi ønsker å hjelpe deg med å sikre en best mulig fremtid, uansett hva som skulle inntreffe.

Kontakt oss i dag på partner@dintekstforfatter.no for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe deg!