48 38 14 88 post@dingruppen.no
Gammelt ektepar sitter på en benk.

Fremtidsfullmakt pris

Fremtidsfullmakt har de senere årene blitt meget populært. Ønsker du å ivareta egne interesser, også etter du ikke vil være i stand til det? Da er fremtidsfullmakten et perfekt alternativ for deg!

Din fremtid er umulig å forutse. Daglig opplever nordmenn og deres familier demens, sinnslidelser, eller andre tilstander. Disse svekker naturligvis den rammedes evne til å ivareta egne interesser.

Dessverre blir ofte resultatet en lang kamp for de rundt for å få fullmakter. En fremtidsfullmakt ville løst dette problemet, og det er derfor lurt å utrette en slik før det er for sent.

Men hva er egentlig en god fremtidsfullmakt pris? Visste du at du teoretisk sett kan gjøre jobben selv? Mange velger en advokat til å utrette fullmakten, noe som fort kan bli svindyrt.

Vi skal i denne artikkelen vise deg hvordan vi kan gi en uslåelig fremtidsfullmakt pris! Vårt team er eksperter på fremtidsfullmakter, og vi hjelper mer enn gjerne deg og din familie!

En vedvarende fremtidsfullmakt signeres med penn.

Når vergemål ikke er nok

Vergemål er et godt alternativ når det ikke finnes andre løsninger. Men merk at dette er en person som Fylkesmannen velger for deg, slik at du selv ikke har den kontrollen du fortjener her.

Du, de nærmeste, eller til og med legen din, kan be Fylkesmannen om å oppnevne verge. Når dette skjer, er det for sent til at du selv sitter med makten.

Fremtidsfullmakt blir dermed et godt alternativ til å få oppnevnt verge.

En bok til jusstudiet.

Hvordan ser en fremtidsfullmakt ut?

En fremtidsfullmakt inneholder flere elementer. Det er viktig at samtlige er på plass, og ikke minst at de er utformet slik at de passer din situasjon. Se elementene i en fremtidsfullmakt nedenfor:

 

  • Fullmaktens ikrafttredelse
  • Fullmektigens oppgaver
  • Disposisjonsfullmakt overfor bank
  • ny fullmektig dersom valgt fullmektig mister vergerett
  • Fullmektigens plikter
  • 2 vitner – 18 år eller eldre og må forstå betydningen av signering. Kan ikke være fullmektigen selv, fullmektigens ektefelle, samboer, foreldre, barn eller barnebarn.
Gammelt ektepar holder hender.

Fremtidsfullmakt pris faktorer

Alle fremtidsfullmakter inneholder punktene ovenfor. Hvordan kan da Din Tekstforfatter ta en lavere pris enn advokater? Svaret ligger i at vi ikke har fancy kontorer, og vi studerte ikke fremtidsfullmakter i 5 år.

Faktisk er det å skrive en fremtidsfullmakt noe du mest sannsynlig kan lære deg i løpet av en arbeidsdag. Allikevel vil det selvfølgelig ikke være verdt det å investere såpass mye tid.

Dessuten kan du ved hjelp av en profesjonell aktør sikre deg at fullmakten faktisk vil holde den dagen den skal tre i kraft. Din Tekstforfatter sikrer deg at jobben blir gjort skikkelig, men til en fornuftig pris!

Det er viktig å kunne loven om du skal skrive fremtidsfullmakt.

Oppbevaring er gratis hos oss

Visste du at det ikke er noen oppbevaringsløsning for fremtidsfullmakt, slik det for eksempel er for testament? Bekymre deg ikke! Din Tekstforfatter oppbevarer din fremtidsfullmakt helt gratis for deg.

Vi er opptatt av høy sikkerhet, og vårt team sørger for at dokumentet oppbevares trygt helt til du trenger det. Naturligvis sender vi også deg som kunde kopier av din fremtidsfullmakt.

To personer jobber sammen.

Fremtidsfullmakt til lav pris!

Ønsker du en fremtidsfullmakt til lav pris? Din Tekstforfatter er den eneste aktøren i Norge, utenom advokatbyråer, som tilbyr fremtidsfullmakter. Dette gjør det enkelt å være den billigste i markedet!

Vi gjør derimot ingen kompromiss på kvaliteten, og våre prosesser garanterer en godkjent fremtidsfullmakt. Kjøp din fremtidsfullmakt hos vår samarbeidspartner, Din Framtidsfullmakt!