48 38 14 88 post@dingruppen.no
Skjema for fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt skjema

Et fremtidsfullmakt skjema er optimalt for deg som ønsker en enkel fullmakt. Da slipper du å skrive kompliserte, juridiske formuleringer. Din Tekstforfatter samarbeider med Din Framtidsfullmakt – eksperter på å utarbeide fremtidsfullmakter.

Ved hjelp av et fremtidsfullmakt skjema, kan du i løpet av noen få minutter fylle ut ett av ditt livs viktigste dokumenter. Dette dokumentet sikrer nemlig at dine interesser ivaretas livet ut.

Årlig opplever mange nordmenn å bli diagnostisert med sinnslidelser. Flere eldre enn noensinne opplever også å få demens. Disse og andre tilstander svekker evnen til å ta vare på seg selv.

Dette kan være særdeles kjedelig med tanke på bankkontoen for eksempel. Flere eldre blir lurt av svindlere, men mange kaster også bare bort pengene selv uten å innse sin beste interesse.

Bestill din fremtidsfullmakt hos Din Framtidsfullmakt ved å klikke nedenfor!

Enkel framtidsfullmakt

Hvorfor fremtidsfullmakt?

En fremtidsfullmakt skal bekjempe det ovennevnte scenarioet. Denne fullmakten kan nemlig gi dine nærmeste kontrollen over dine forpliktelser, dersom du for eksempel skulle få demens.

Det sikrer at du ikke bruker opp alle pengene på kontoen din, eller på andre måter ødelegger for deg selv gjennom demens eller sinnslidelser. For eksempel kan en fremtidsfullmakt dekke Sparebank 1 kontoen din.

Fremtidsfullmakt ektefeller skjema

Den aller vanligste formen for fremtidsfullmakt, er kanskje ikke så overraskende mellom ektepar. Dersom den ene parten skulle ende opp med demens, er det praktisk at den andre kan styre all økonomi.

Da slipper en å gå til Fylkesmannen for å få oppnevnt verge. Den prosessen kan ta lang tid, og det er mye som kan skje fra en innser problemene med demens, til denne fullmakten er innvilget.

En fremtidsfullmakt lar ektefeller bestemme lenge før problemene inntreffer. Dermed er også retten til å nevne verge sikret hos deg, og det er ikke opp til Fylkesmannen å velge dette.

Bilde av framtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt pris

Hva koster egentlig en fremtidsfullmakt? Hos ethvert advokatbyrå i Norge, må du regne med å punge ut rundt 3,000 kr. Din Tekstforfatter tilbyr denne tjenesten til under halvparten av prisen!

Men hvordan kan vi egentlig gjøre det? Vel, vi har ingen fancy kontorer i Oslo eller årevis med juristutdannelser. Hos oss sitter det dyktige tekstforfattere som har lært seg å skrive fullmakter.

For det er nemlig noe du kan lære deg selv på ca. en arbeidsdag. Vi følger de samme retningslinjene som advokater, men med mye lavere og mer fornuftig timelønn.

La advokatene ta seg av de komplekse, juridiske spørsmålene, så kan vi ta oss av de enkle dokumentene!

Notisblokk, penn og mobil i veske

Kan du skrive fullmakten selv?

Du kan fullt lovlig skrive fullmakten selv. Det er nettopp derfor Din Tekstforfatter også kan skrive fullmakten for deg. I Norge er det ingen krav til hvem som skriver den, men mange krav til fullmakten.

Vi har satt oss godt inn i kravene, og teamet vårt har årevis med erfaring innen det å lage fullmakter. Dermed er du sikret at din fremtidsfullmakt vil bli stadfestet av Fylkesmannen ved behov.

Ønsker du å prøve å skrive fullmakten selv, kan du bruke vår fremtidsfullmakt skjema. Denne gjør det enkelt å fylle ut en helt standard fullmakt. Da kan du potensielt spare deg selv masse penger!

Motta hjelp i dag!

De aller fleste innser derimot hvor vanskelig det å fylle ut en fremtidsfullmakt kan være. Vi har opplevd at det er en bratt læringskurve. For oss er det nå derimot blitt noe vi kan skrive i blinde!

Dersom du trenger et fremtidsfullmakt skjema, eller ønsker hjelp til å skrive fullmakten, kan du kontakte oss i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!