48 38 14 88 post@dingruppen.no

Frilans tekstforfatter i 2020

En frilans tekstforfatter er en person som driver med tekstforfatting uten fast ansettelse. Dette kan være nyttig for en fleksibel hverdag, der en ikke er bundet av å måtte jobbe fulle 37,5 timer hver eneste uke.

Frilansarbeid er også en flott måte å skaffe seg en ekstra inntekt ved siden av en fulltidsjobb. Ved å jobbe som frilans tekstforfatter på nett, så kan en med bare noen ekstra timer i uka tjene noen ekstra tusenlapper i måneden. Dermed er jobben også perfekt for studenter som trenger ekstra inntekt.

En frilans tekstforfatter har som oftest et hjemmekontor.
Et hjemmekontor er ikke ukjent for de som jobber som frilans tekstforfatter.

Arbeid etter din egen timeplan

Frilansere er oftest folk som ønsker å jobbe etter sin egen tidsplan. De har over tid vært i stand til å etablere seg til et punkt hvor de kan gjøre nettopp dette. En frilans tekstforfatter produserer innhold med lignende prinsipper og retningslinjer som andre tekstforfattere gjør, men uten ansettelse.

Innholdet er oftest fremdeles produsert på måter kalibrert for å optimalisere statusen til nettstedet i søkemotorene. Frilansere har derimot ikke faste tidsplaner. De produserer ikke en jevn mengde innhold fra uke til uke.

Som sådan er inntektene ikke like stabile. Når det er sagt, vet frilans tekstforfattere dette allerede. De har klart å få situasjonen til å fungere i deres favør, og de er ofte i stand til å håndtere svingningene i inntektene. Det hele handler om god planlegging.

Som frilans tekstforfatter velger du selv arbeidstiden, så lenge deadline imøtekommes.
Du styrer selv din arbeidstid – Så sant du imøtekommer fristene naturligvis!

Hvem jobber en frilans tekstforfatter for?

Frilans tekstforfattere har en tendens til å ha et valgt antall langtidsklienter som ikke har faste krav til innhold. Disse klientene kan trenge en enorm mengde innhold fra tid til annen, avhengig av hva de gjør. De kan gå i flere måneder av gangen uten å trenge noe.

Frilans tekstforfattere er i stand til å håndtere denne sporadiske etterspørselen ved å ha flere slike klienter. Det gjør er at det hjelper med å jevne ut frilansers svingninger i inntekter. En måned kan en frilanser tjene 100,000 kr, mens han kanskje bare tjener 15,000 kr en annen måned.

En tekstforfatter som jobber frilans er bekjent med varierende inntekter.
Varierende inntekter kan også føre til et par hopp i pulsen!

Ønsker du å bli frilans tekstforfatter?

Dersom du ønsker å bli en frilans tekstforfatter, så er mulighetene mange. For eksempel kan vi i Din Tekstforfatter gi deg oppdrag på kontinuerlig basis. Vi gir deg en jevn strøm med oppdrag som passer din timeplan.

Det finnes også en rekke andre tjenester du kan jobbe for. Kontakt oss for gode tips til plattformer der du kan tjene litt ekstra penger!