48 38 14 88 post@dingruppen.no

Del 10 Gründerbloggen

Gründerbloggen vil i tiden fremover bli mye mer fyldig (fremfor en blogg som skrives i rykk og napp). Følg med for kontinuerlige oppdateringer!

I denne utgaven av bloggen vil jeg dele et par store nyheter – bokstavelig talt! I tillegg kommer det en hel del betraktninger for hvordan de siste par månedene har gått, og ikke minst for hvordan fremtiden vil se ut.

Etablert salgsprosess

I starten solgte vi mye i rykk og napp. Enkelte måneder hadde høy omsetning, men det var ofte grunnet 1-2 store oppdrag. I mars og april omsatte vi for rundt 170,000 kr begge månedene. Dette var basert på stabile oppdrag fra lojale kunder.

Med tiden har vi utviklet en etablert salgsprosess, der vi vet at inntektene kommer inn. Dette gir meg som daglig leder en trygghet om at vi videre kan ta risikoer, uten å frykte for at omsetningen skal krasje helt.

2 nye ansatte?!

Undertegnede har i både mars og april mer eller mindre alene skrevet tekster til 170,000 kr. Det tar på, men det var viktig for at Din Tekstforfatter skulle kunne spare opp midler. Nå er vi endelig klare til å ta sats.

Og vi ansetter ikke bare 1 person – vi tar nemlig full sats med 2 stillinger på 100 %. Undertegnede skal til juli gå helt uten lønn, men fortsatt jobbe deltid. Resten av dagene mine vil gå til å lese meg opp om diverse strategiske konsepter.

Med 2 nye skribenter, som blir lansert henholdsvis 11. og 12. mai, er det spennende ting i gjære. Det er her litt av drømmen begynner, da jeg virkelig føler at firmaet nå er klart for ansatte. Det står i kontrast til tidligere ansettelser.

ABM, video, og generell SEO

Veien videre bærer på mange spennende prosjekter. Kanskje aller mest spennende er ABM, nemlig Account Based Marketing, som vi implementerer både internt og for våre kunder. Vi er klare for å bli blant de beste på dette innen tekst.

Vi har også planer om å starte jobben med videoer. Her er det ennå ingen videografer inne i bildet, men vi skal jobbe med enkle videoer fra hverdagen som blant annet skal lastes opp i YouTube. Deler av dette handler om å vinne SEO-kampen.

For øyeblikket hopper vi mellom nummer 2 og 3 for søkeordet «tekstforfatter». Vi rangerer først på frasen «reklametekst», og for mange andre relevante termer er vi topp 10. Allikevel er vårt mål å alltid forbedre tekstene og rangere høyere.

Din Tekstforfatter logo med motto under.

Ukentlig Gründerblogg?

Nå som undertegnede har frigjort mye tid i hverdagen, er ønsket stort om å utvikle Gründerbloggen. Mitt mål med bloggen var i begynnelsen å dele min historie som gründer.

Fremover tror jeg bloggen kan bli et godt eksempel på hvordan vi jobber med tekster for firmablogg. Det trenger nemlig ikke alltid være så fancy. Tekster fra hjertet vinner oftest frem hos leseren!

Derfor håper jeg å kunne levere en ny del av Gründerbloggen hver eneste uke. Jeg håper du vil lese!