48 38 14 88 post@dingruppen.no

Min historie som ung gründer – Del 4

Juni 2019 var hektisk i Din Tekstforfatter. Vi skulle prøve å komme oss over 100,000 kr i salg, samtidig som jeg og Melanie skulle ha vårt seremonielle bryllup 14. juli. Forrige høst hadde vi allerede giftet oss offisielt, men nå skulle vi feire med storfamilien. Det krevde mye planlegging!

Midt oppi det hele kan gründerlivet være drepen. Det er ikke gøy å bli ferdig med jobb, bare for å jobbe enda mer etter arbeidstid. Noe av det tøffeste med å være gründer er å ha energien til å yte også på hjemmebane. Det er helt nødvendig for å opprettholde forhold med familie og venner.

Ny salgsrekord og lærdom om «juli-duppen»

Juni endte opp med ny salgsrekord, tross mange andre prosjekt på tapetet. Vi endte opp med 85,000 kr i salg, som riktignok var et stykke unna 100,000 kr, men ikke mer enn et par gode salg. Håpet var absolutt der om at vi skulle kunne passere denne snarlig.

Mine mistanker var rettet mot at juli kom til å ha en dupp, men jeg var allikevel oppsatt på å få alt unna i starten av måneden. Familien kom på besøk fra Norge, og vi var klare for bryllup 14. juli. Dette var rett og slett en fantastisk dag. Selv om vi allerede hadde vært gift en god stund, så fikk vi endelig feiret kjærligheten foran andre!

Juli-duppen kom «heldigvis», og vi endte opp med 55,000 kr i salg denne måneden. Det var ikke noe jeg var spesielt fornøyd med, men allikevel var det greit at duppen kom akkurat denne måneden. Da fikk jeg tross alt brukt litt tid med familien mens de endelig var her – familie jeg ikke hadde sett på nesten 1 år!

Optimal inngang mot en høytflyvende august måned

Juli lot meg endelig senke skuldrene litt, samt få tilbake en god del energi. Kjærlighet, familie, god mat, og muligheten for å dra seg litt på sofaen var helt fantastisk. Dessuten gledet jeg og kona oss til en tur til selveste Atlanta. Her bor min gode venn Alexander og hans kone.

Turen var planlagt for lenge siden, og vi skulle ikke bare besøke byen, men også reise på kamp. Atlanta skulle møte LA Galaxy. Dessverre var Zlatan ute med karantene, men kampen som ble spilt foran 73,000 mennesker var fortsatt helt fantastisk.

Dette var derimot ikke det beste ved turen. Alexander sin indre glød skulle vise seg å gi meg en optimal inngang mot august. Han har en indre motor du neppe har sett maken til, og bare det å være rundt dette mennesket bør få deg til å ønske å prestere bedre.

Ikke bare pakket jeg gode minner med venner fra denne turen – jeg pakket også med meg en hunger om å levere så fantastisk at en salgsrekord ville være umulig å ikke oppnå. Dette resulterte i at vi solgte for 123,000 kr i august. Ikke bare brøt vi den «magiske» barrieren på 100,000 kr. Vi KNUSTE det mange gründere drømmer om å overvinne.

Del 5 kommer 5. februar

«Bør jeg ansette noen snart?» Dette spørsmålet surrer nok rundt i hodet på de fleste grundere. Jeg hadde tross alt solgt for 123,000 kr, og min kapasitet var tynnslitt. Ja, jeg hadde et par frilansere på laget, men vet du en ting eller to om disse, så er det mest sannsynlig at de ikke er så pålitelige.

For å kunne vokse videre forsvarlig, så startet jakten på en ansatt. Dette var en prosess jeg på ingen måte var klar over hvor vanskelig skulle være. Hvor finner du ansatte? Og hvordan leser du egentlig mennesker? Les del 5 av «Min historie som ung gründer» onsdag 5. februar!