48 38 14 88 post@dingruppen.no

Rekordsalg og nye ansatte (?)

Gründerbloggen er tilbake! Forhåpentligvis får vi med jevne mellomrom delt oppdateringer her og der. Det er nemlig mye spennende som skjer i Din Tekstforfatter.

I april satte vi ny salgsrekord. 173,000 kr telte ordreboken. For et selskap som bare 1.5 år tidligere var en frilansers drøm, er dette unektelig noe vi er stolte av.

Vi har også satt oss ambisjoner om å ansette en ny, norsk tekstforfatter. For å kunne vokse videre, er vi nødt til å få inn mer kapasitet i firmaet. Som gründer er det begrenset hva jeg kan gjøre.

Jakten på den rette skribent

Det å finne den rette skribenten er ikke lett. Vi har vært ærlige på bloggen om tidligere ansatte. Det fungerer rett og slett ikke alltid.

Spesielt i oppstarten er det viktig å finne de rette folka. Vi mener det er bedre å avvente vekst, enn å hente inn upassende medarbeidere.

Derfor er vi nøye i jakten på den rette skribenten. I skrivende stund jobber jeg, Mathias, med å avgjøre hvem den neste tekstforfatteren blir.

Vi har hatt 2 knallgode kandidater til intervju! 1 av disse får i kveld et jobbtilbud sendt deres vei. Forhåpentligvis kan vi annonsere en ny tekstforfatter snart.

Fullt kjør med annonser

For å øke ordrevolumet til den nye skribenten er på plass, har vi investert tungt i annonser. Vi skal vinne kampen om kundene gjennom LinkedIn og Google Ads.

Vårt tilbud med 500 ord gratis har virkelig slått an! Bare i dag fikk vi 4 nye leads over LinkedIn, og 1 kvalitetslead gjennom Google.

Det er store ting på vei!

Samtidig klekker vi selvfølgelig ut planer i bakgrunnen for videre vekst. Ambisjoner om nye salgsmål, ansatte, vertikalekspansjoner, og mye mer foregår i kulissene.

Det er store ting på vei i Din Tekstforfatter. Følg med videre på LinkedIn eller direkte her på Dintekstforfatter.no for mer innhold om oss!