48 38 14 88 post@dingruppen.no
Herrenes tale er ofte formelle.

Herrenes tale

Herrenes tale er en festlig tale som ofte inneholder humoristiske elementer, og er rettet mot herrene i publikum. Finn ut hvordan du kan lage en vellykket tale!

Har du blitt bedt om å holde en tale til herrene? Dette er en morsom tale som sørger for å løfte stemningen i rommet! Mange synes imidlertid det er utfordrende å skrive talen.

Det forventes at herrenes tale skal være morsom, og nettopp dette kan gjøre jobben utfordrende. Humor er tross alt noe subjektivt, så det gjelder å treffe bredt.

Gutta drikker et par øl sammen.

Hvordan bygge opp herrenes tale?

Dersom du har blitt bedt om å holde en tale til herrene, gjelder det å notere ned morsomme ting du kommer på. Begynn gjerne i god tid!

Etter hvert som du begynner å få nok materiale til å ha med, gjelder det å bygge talen opp slik at den får en rød tråd. Inkluder gjerne noen vitser eller sitater.

Mange liker å innlede herrenes tale med en vits om menn. Dette sørger for at latteren sitter løst hos publikum allerede fra start. Det inkluderes ofte noen «groviser» i talen.

Du kan selvfølgelig vinkle talen akkurat slik du selv ønsker, og du kjenner ditt publikum best. Skal du snakke foran kameratene dine vet du nok nøyaktig hva som får dem til å humre.

 

  • Samle inn noen morsomme vitser
  • Sørg for å ha en rød tråd
  • Strukturer talen etter hvert som du får på plass innhold
  • Innled gjerne med en vits
Latter er ofte viktig å fremkalle i taler.

Spill på ulikheter mellom mann og kvinne

Herrenes tale blir ofte ekstra morsom dersom du snakker litt om forskjellene mellom menn og kvinner. Spill for eksempel på at menn er «enklere» enn kvinner, eller lignende!

Det finnes mange morsomme vitser som kan inkluderes i talen – det gjelder bare å grave litt. Dersom du sliter med å finne en god vits, kan du gjerne få hjelp av et tekstbyrå.

Bruden er sentrum i et bryllup.

Få hjelp til å lage humoristisk herrenes tale

Mange synes det kan være vrient å skrive tale – spesielt når den skal være av det morsomme slaget.

Kanskje du frykter at vitsene ikke slår an? Et publikum som ikke ler er manges mareritt. For å være på den sikre siden, kan det være greit å få litt profesjonell hjelp med talen din.

Dersom et tekstbyrå skriver herrenes tale for deg, kan du være sikker på at talen vil inneholde noen morsomme vitser som sørger for at latteren sitter løst.

Tekstbyrået tar gjerne utgangspunkt i dine forslag og idéer, slik at det fremstår som om at du skrev talen selv. Har du noen vitser på lur, kan for eksempel disse inkluderes.

Brud og brudgom lykkelig gift.

Lengde herrenes tale

Herrenes tale trenger ikke være så veldig lang. Når det kommer til taler, er det ofte greit at den holdes så kort som mulig. En lang tale kan fort bli slitsom eller kjedelig å høre på.

Her gjelder altså kvalitet og ikke kvantitet. Det er bedre med noen få veloverveide vitser og historier, enn en lang avhandling med tørre vitser.

Du kan med fordel holde talen et sted mellom 1–5 minutter lang. Få gjerne gode råd av taleskriveren underveis.

Til syvende og sist handler tekstforfatting kun om penn og papir som lager magi sammen.

Bestill din tale i dag!

Enten du trenger herrenes tale til nyttårsaften eller andre sammenkomster, kan det være utfordrende å sette i gang. Din Tekstforfatter skriver talen for deg!

Vi kan skreddersy en herrenes tale for deg og ditt publikum. Skriv gjerne ned noen stikkord dersom du har idéer eller ønsker til hva vi skal ta med.

Gå til nettbutikken og bestill herrenes tale i dag, og få en ferdigskrevet tale tilsendt i løpet av kort tid!