48 38 14 88 post@dingruppen.no
Hjelp til markedsføring

Hjelp til markedsføring

Hjelp til markedsføring er noe mange bedrifter trenger. Det er spesielt viktig for små bedrifter, der ressursene ikke strekker til for å ansette egne personer innenfor denne disiplinen.

Markedsføringen havner ofte lengre ned på prioriteringslisten, så sant en har en grei kundeportefølje. Dette er derimot langt ifra en bærekraftig måte å drive en bedrift på.

For å sikre langsiktig vekst, er det viktig å bygge en merkevare og holde strømmen av nye kunder inn i selskapet gående. Med hjelp til markedsføring sikrer du dette i tidlig fase for din bedrift.

Motta gratis 500 ord!

Hvor mye koster markedsføring?

Et spørsmål mange mindre bedrifter spør seg, er ikke overraskende: «Hvor mye koster markedsføring?» Dette er et helt legitimt spørsmål når en driver en liten bedrift med trangt budsjett.

Dessverre er det klassiske svaret: «Vel, hvor langt er et tau?» Selv om det ligger noe sannhet i dette tilsvaret, kan vi fortsatt gi et greit svar. For mindre bedrifter koster markedsføring alt fra 1,000 til 10,000 kr i måneden.

Dersom markedsføringen lykkes og driver inn kunder, bør en derimot øke budsjettet med inntektsstrømmen. Din Gruppen (som eier Din Tekstforfatter) bruker alltid minst 50 % av profitt på markedsføring.

Hvor mye bruker bedrifter på markedsføring?

Din Gruppen er langt ifra den eneste bedriften i Norge som bruker 50 % eller mer av profitt på markedsføringen. Noen startups bruker 100 % av sin profitt på markedsføring.

Samtidig er nok realiteten at de fleste bedrifter holder unna på markedsføringen. Det er synd, fordi det er investeringer her som gir bedre inntekter. Du må bruke penger for å tjene penger!

Få hjelp til markedsføring

Billige måter å markedsføre seg på

Dersom du virkelig operer med et trangt budsjett, finnes det fortsatt flere billige måter å markedsføre seg på. Disse krever allikevel at du investerer din tid, noe som selvfølgelig koster.

Nedenfor har vi listet opp noen gode ideer til billig markedsføring:

  • Skriv bloggartikler
  • Skriv gjesteblogg
  • Post korte videosnutter
  • Del hyppig i SoMe fra personlige kontoer
  • Lag en podcast
  • Følg opp nåværende kunder for mersalg

Det finnes mange flere ideer til markedsføring, og de ovennevnte er bare en håndfull av de strategiene vi bruker.

Vi tilbyr deg hjelp til markedsføring

Trenger du hjelp til markedsføring? Din Gruppen har jobbet med markedsføring i mange år gjennom Din Tekstforfatter og våre andre merkevarer. Vi vet hvordan du kan ta din merkevare til topps.

La oss hjelpe deg med treffende SEO-tekster som sikrer veksten din. Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale!