48 38 14 88 post@dingruppen.no
Språkvask av tekst innebærer ofte å bokstavelig talt vaske bort (med viskelær) mye tekst!

Hva er språkvask?

Hva er språkvask, og hvorfor er dette så nyttig? Språkvask er spesielt nyttig for deg som skal levere inn eller publisere en viktig tekst. Dette kan for eksempel være en masteroppgave, avhandling, markedsføringstekst eller lignende.

Med språkvask vil tekstens kvalitet kunne forbedres mange hakk, slik at leseren får et bedre inntrykk av den.

I tillegg vil budskapet lettere kunne nå fram til mottakeren, siden teksten gjøres mer lettlest. Hva er språkvask og korrekturlesing? Dette skal vi nå se nærmere på!

Motta gratis 500 ord!

Omfattende korrekturlesing av tekst

Du kan se på språkvask som en litt mer omfattende form for korrekturlesing. Språkvask og korrekturlesing flyter litt inn i hverandre, da begge handler om å fjerne skrivefeil så vel som grammatiske feil.

Språkvask er imidlertid ofte litt mer omfattende enn korrekturlesing, siden setninger omformuleres og skrives om – dersom nødvendig.

Dette sørger for at en språkvask etterlater teksten din mer lettlest og profesjonell. Tunge formuleringer erstattes av enklere setninger.

 

  • Skrivefeil rettes opp i
  • Retting av grammatiske feil
  • Setningene gjøres mer lettleste
En god språkvask online sikrer at blyantene vaskes før skriving!

Korrektur – når trenger du det?

Korrekturlesing og språkvask kan med fordel benyttes i alle tilfeller der språklig kvalitet er viktig for deg. Kanskje du skal publisere en bok eller en avhandling? Da er det betryggende å vite at teksten har høy kvalitet.

Det er også populært med språkvask av masteroppgaver, bacheloroppgaver og lignende. Hva er språkvask når det kommer til akademiske oppgaver? Her er det selvfølgelig viktig å ikke endre på det faglige innholdet – kun det rent språklige.

Budskapet ditt vil fortsatt komme fram, bare enda tydeligere. Det er ingen regler for hvilke tekster som kan korrekturleses. Så lenge du føler at teksten din trenger en liten finpuss, er språkvask noe du bør gå for.

Språkvask og korrektur brukes ofte om hverandre i forbedring av tekster.

Språkvask av masteroppgave – pris

Dersom du er ute etter språkvask av masteroppgave eller andre tekster, er du sikkert opptatt av pris. Det å investere noen kroner i språkvask kan være smart, siden du kan ende opp med å tjene på det i lengden.

En velskrevet masteroppgave vil for eksempel gi deg større sjanser for å få drømmejobben, mens en velskrevet bok vil selge bedre enn en «halvveis» bok.

Så, hva er språkvask pris? Dette kan variere veldig, og er avhengig av faktorer som tekstens lengde og kvalitet.

Hvert eneste ord teller i en tekst.

Språkvasking oppsummert

Hva er språkvask? Jo, det handler om å bedre tekstens kvalitet ved hjelp av omfattende korrekturlesing.

Under språkvask vil for eksempel skrivefeil rettes opp i, mens grammatiske feil korrigeres. I tillegg til dette vil setningsstruktur og lignende forbedres.

Når det kommer til språkvask, er det viktig at tekstens innhold eller budskap ikke endres på. Du kan derfor trygt la et tekstbyrå gjennomføre språkvask av masteroppgave, avhandlinger eller lignende. Teksten din vil bare bli mer lettlest for mottakerne.

Til syvende og sist handler tekstforfatting kun om penn og papir som lager magi sammen.

Få hjelp med språkvask!

Din Tekstforfatter tilbyr tjenester innen språkvask og korrekturlesing. Hva er språkvask for oss?

Jo, det handler om å løfte teksten din og gjøre den klar for «take-off». Små endringer kan utgjøre store forskjeller, enten det er en reklametekst eller bacheloroppgave.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om språkvask. Nå kan du dessuten motta 500 ord gratis!

Motta gratis 500 ord!