48 38 14 88 post@dingruppen.no
Digital markedsføring

Hvordan lykkes med digital markedsføring?

Hvordan lykkes du med digital markedsføring? Dette spørsmålet stiller tilnærmet alle bedrifter seg i 2021. Hva er egentlig den hemmelige ingrediensen for suksess her?

Digital markedsføring, som oftest refererer til markedsføring på nett, er den desidert mest populære formen for markedsføring i dag. Disiplinen bringer nemlig med seg mange fordeler.

Blant disse er den store mengden data du får innsikt i, samt spredningen av innhold. Nettopp disse to aspektene er assosierte med hvordan du lykkes med digital markedsføring.

Motta gratis 500 ord!

Digital markedsføringsstrategi

En digital markedsføringsstrategi er helt nødvendig for å lykkes i det lange løp. Du kan lykkes her og der uten en plan, men uten kontroll vil du før eller senere møte på store problemer.

Massive mengder data skal behandles, og i dag er det ikke bare et par kanaler du kan bruke på nett. Fra enkle e-poster til hjemmesiden finnes det hundrevis av kanaler innimellom. 

Strategien bør gå hånd i hånd med din forretningsplan og helst være en del av denne. Sørg for at budsjett og ressurser generelt er til stede for at du kan gjennomføre strategien.

Digital markedsføring Facebook

Digital markedsføring på Facebook er et naturlig alternativ for de aller fleste. Her kan du helt gratis opprette en bedriftsside der du deler oppdateringer med dine følgere.

Dessuten har Facebook et etablert annonseringsnettverk. Her kan du til en rimelig penge annonsere blant annet i feeden til målgruppen din, med gode segmenteringsverktøy.

Digital markedsføring linkedIn

Digital markedsføring LinkedIn

Digital markedsføring på LinkedIn passer også godt for bedrifter. Her er det kanskje aller mest effekt å hente for B2B-bedrifter, da det sosiale mediet er rettet mot dette markedet.

Det er gratis å opprette bedriftsside her, og du kan annonsere. Vi anbefaler en litt mer profesjonell tone på LinkedIn, men samtidig gjerne noe personlig i ny og ne.

Få hjelp med digital markedsføring

Trenger du hjelp til digital markedsføring? På toppen av alle strategier i 2021, mener vi innhold dominerer. Det har det de siste to tiårene, og vi tror det vil det også fremover.

Gode SEO-artikler hjelper deg med å rangere i Google og kommer dessuten meget godt med i din digitale markedsføring i SoMe. Tekst kan brukes i alle kanaler.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker selgende tekster til en fornuftig pris!

Motta gratis 500 ord!