48 38 14 88 post@dingruppen.no
Hvordan skal en CV se ut?

Hvordan skrive en god CV?

En innkalling til jobbintervju i 2021 avhenger i stor grad av hvor god din CV og søknad er. Hvilke ting er det du bør tenke på når du skal forme disse dokumentene? Vi tar en rask titt!

Alle blir før eller siden nødt til å skrive en CV. Dette dokumentet, som er en oversikt over ditt liv, kan virke ganske krevende å måtte skrive. Det skal tross alt overbevise en arbeidsgiver.

Men du har ingenting å bekymre deg over. CV er faktisk veldig enkelt å skrive, og det krever bare en innsikt i hvordan en gjør det. Vi har gjennom flere år opparbeidet oss god kunnskap om feltet.

Gjennom våre tips, håper vi at du blir bedre rustet til å skrive CV-en din. Trenger du fortsatt hjelp, bistår vi deg gjerne. Les videre for å lære hvordan du kan skrive en god CV!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!

Hvordan skrive CV? (Mal)

Det finnes mange gode tips til hvordan du bør skrive en CV. Nedenfor har vi forkortet den lange listen til de aller viktigste tipsene vi har til deg:

 • Det viktigste bør komme først
 • Reduser tekstmengden der det er mulig
 • Jobb med punktlister og grafiske elementer
 • Tilpass CV til stillingsutlysning
 • Sløyf språk, IT-kunnskaper, og fritidsinteresser, med mindre de er relevante

Dersom du følger punktene ovenfor, har du mest sannsynlig allerede gjort store forbedringer på din CV. Det vil selvfølgelig fortsatt gjenstå mer arbeid, slik som for eksempel korrektur.

Se vårt oppsett av elementene i CV nedenfor. PS: Merk at ikke alle CV-er bør formateres slik, og du kan altså sløyfe flere av disse elementene:

 • Personlig informasjon
 • Utdanning
 • Arbeidserfaring
 • Annen erfaring
 • Kurs
 • Språkkunnskaper
 • IT-kunnskaper
 • Fritidsinteresser
 • Referanser
 • Bilde
En CV mal

Gratis CV mal

Søker du på Google i dag, kan du finne flere tusen CV-maler både på norsk og engelsk. Problemet er derimot at malene sjeldent er optimalisert hverken for deg eller den stillingen du skal søke.

Sender du oss informasjon om deg selv og stillingsutlysningen din, sender vi deg en gratis CV-mal i retur. Det er fordi vi ønsker å hjelpe deg med å lykkes i jobbjakten.

CV-maler har vi samlet opp i mange år, og vi har også laget egne maler. Vår portefølje er nå så stor at vi kan garantere at vi finner noe som passer deg og din stilling.

Eksempel på CV

Din Tekstforfatter har skrevet flere tusen CV-er gjennom årene. Dermed har vi mange gode eksempler på CV-er. Dersom du ønsker det, kan vi sende deg flere av disse.

Da vil vi fjerne personlige data fra CV-ene du får tilsendt, slik at du får malen med utfylt informasjon. Du kan deretter selv endre på teksten. Vi anbefaler fortsatt profesjonell hjelp for best mulig resultat.

Hvordan skal du skrive CV?

Hvordan skrive CV for 16-åringer?

Et spørsmål vi får ofte, og som vi ønsker å besvare tydelig, er: «Hvordan skrive CV for 16-åringer?» Bakgrunnen for spørsmålet forstår vi godt. Det er vanskelig å skrive CV for de uten jobberfaring.

Allikevel må en huske på at en 16-åring mest sannsynlig søker sammen med andre kandidater uten jobberfaring. Da handler altså det hele om å skille seg ut i mengden. Men hvordan gjør man det?

Din Tekstforfatter har opparbeidet gode strategier for å skrive CV til folk uten jobberfaring. Her trekker vi frem styrkene til kandidatene innen utdanning, kurs, språk, og fritid blant annet.

Dersom du er kaptein på et fotballag, jobber som frivillig, eller har en fritidsinteresse knyttet opp mot jobben, kan alle disse faktisk trumfe andres jobberfaring.

Motta hjelp i dag!

Ønsker du hjelp til å skrive en god CV? Årlig får vi forespørsler fra flere tusen nordmenn. Det er fordi de ser verdien i at en profesjonell tekstforfatter kan skrive deres tekster.

De samme tekstforfatterne hos oss som skriver for store, norske bedrifter, kan i dag formulere din CV. Denne tjenesten tilbyr vi dessuten som en av de billigste aktørene i det norske markedet.

Din Tekstforfatter er en ekspert på CV og søknad. Ta en titt i nettbutikken i dag, og bestill hjelp til å skrive en god CV!

Fyll ut for CV-hjelp i dag!