48 38 14 88 post@dingruppen.no
Innholdsmarkedsføring blogg

Innholdsmarkedsføring på blogg

Innholdsmarkedsføring på blogg er en utmerket ide i 2021. Gjennom bloggen kan du nemlig trekke mye relevant trafikk og underholde samt informere din målgruppe. Det kan virkelig lønne seg!

Der bedriftsbloggen til enkelte støver ned og kanskje ikke har et innlegg på et helt år, drar andre stor nytte av denne. Gjennom innholdsmarkedsføring på blogg kan en nemlig trekke store mengder trafikk.

Alt du trenger å gjøre er å skape innhold til denne bloggen. Gode artikler vil kunne underholde og informere din målgruppe. Les videre om innholdsmarkedsføring på blogg i denne artikkelen.

Motta gratis 500 ord!

Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring dreier seg om å produsere og spre innhold som markedsfører bedriften. Herunder faller for eksempel tekst, bilder, videoer og podcaster.

Vanligvis skiller man på markedsføring gjennom reklamer, annonser og lignende kontra innholdsmarkedsføringen, da sistnevnte er mer rettet mot informativt innhold.

Fordelen med innholdsmarkedsføring er at det ikke oppleves like masende. For eksempel kan bedriften levere en artikkel som instruerer målgruppen hvordan de bruker et produkt.

Dette oppleves ikke som press til kjøp. Allikevel er det effektivt fra markedsførerens side, da målgruppen lander på nettsiden deres og fristes til å kjøpe av kilden de fikk nyttig informasjon fra.

Derfor er bloggen din så effektiv

Innholdsmarkedsføring på blogg er mer effektivt enn de fleste er klare over. Det finnes mange grunner til at du bør live opp bloggen, og vi klarer dessverre ikke dekke alle punktene her.

Ett av de viktigste punktene er at du kan underholde og informere målgruppen din. Trekk trafikk til bloggen, og la kundene få informasjon om produkter, innsikt i bedriften og tilgang på nyheter.

Dessuten er blogg så effektivt fordi du kan rangere i søkeresultatene hos Google. Din Tekstforfatter rangerer for eksempel nummer 1 i Norge på søket «tekstforfatter pris».

Det betyr at hver gang en norsk bedrift søker på denne frasen, havner de på vår blogg. Det er ekstremt høy sannsynlighet for at disse individene konverterer og blir til kunder i tiden fremover.

Invester i gode tekster

Invester i gode tekster

For å kunne rangere høyt i Googles søkeresultater trenger en derimot gode tekster. SEO-artikler er en kunst å skrive, og disse dreier seg om langt mer enn å bare veve inn noen nøkkelord.

Din Tekstforfatter gjør bred research for å sikre at tekstene blir best mulige og rangerer høyt i Google. Vi kan ikke garantere topplasseringer, men vi har gode resultater å vise til.

Gode tekster vil uansett bære mye verdi, da de kan gjenbrukes blant annet i SoMe og andre kanaler. Det er videre en god investering å bruke tekstforfatter, da det frigir ressurser til andre oppdrag.

Vi hjelper deg med bloggen!

Trenger du hjelp til innholdsmarkedsføring på blogg? Din Tekstforfatter kan hjelpe deg med å skrive gode tekster til bloggen. Våre tekstforfattere har hjulpet bedrifter å selge for milliarder av kroner.

Kontakt oss i dag dersom du trenger bistand på tekst. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Motta gratis 500 ord!