48 38 14 88 post@dingruppen.no
Innholdsmarkedsføring sosiale medier

Innholdsmarkedsføring sosiale medier

Innholdsmarkedsføring i sosiale medier har muligens blitt den mest populære formen for markedsføring de senere årene. Her bruker et flertall av moderne bedrifter mye tid og ressurser.

De sosiale mediene ser ikke ut til å ha noen ende i form av vekst. I de senere årene har også bedrifter, da sammen med privatpersoner, kommet seg skikkelig i gang i nettverkene.

Selv de særeste bedriftene har blitt med på innholdsmarkedsføring i sosiale medier. Det er fordi det ligger mye penger i denne disiplinen, og kundene holder til på SoMe.

Motta gratis 500 ord!

Content marketing i Norge

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring, i Norge er fortsatt en noe ung disiplin. Det er ofte slik med populære begreper. Sannheten er nok at content marketing har vært med siden business begynte.

Dersom du driver en bedrift, så driver du content marketing i en eller annen form. Det er derimot ikke dermed sagt at du hverken driver med det nok eller på riktig måte.

Sosiale medier i Norge

Sosiale medier i Norge har også vært her nærmest like lenge som andre land. Vi var raskt på ballen med plattformer som MySpace og Facebook. Sistnevnte endte opp med å vinne den store kampen.

Trenden som er verdt å merke seg i Norge de senere årene, er at bedriftene har slengt seg på SoMe i flertall. Det er fordi målgruppen befinner seg her og aktivt engasjerer seg.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring og sosiale medier er en god miks

Nettopp fordi innholdsmarkedsføring er ment til å konsumeres, og folk flest er på SoMe for å nettopp konsumere, er de to en god miks. Gode tekster, bilder og videoer slår derfor godt an i SoMe.

Dersom din bedrift klarer å skille seg ut i mylderet, kan du tiltrekke deg mye oppmerksomhet. Selv om mange er med allerede, er det fortsatt mer enn nok plass til deg innen din målgruppe, mest sannsynlig.

Få hjelp til gode tekster

For å lykkes i SoMe, er det viktig med gode tekster. Din Tekstforfatter hjelper til daglig flere titalls bedrifter med deres innholdsmarkedsføring i sosiale medier. Vi kan hjelpe deg også!

Det første vi gjør er å identifisere behov og sette opp en publiseringsplan for SoMe. På den måten kan vi kartlegge hvordan din bedrift skal opptre i de sosiale mediene i tiden fremover.

Teamet vårt er hyggelige, profesjonelle og alltid klare til å levere resultater. Ta kontakt i dag dersom du trenger hjelp til innholdsmarkedsføring i sosiale medier!

Motta gratis 500 ord!