48 38 14 88 post@dingruppen.no
Innholdsplan blogg

Innholdsplan blogg 2021

En innholdsplan for blogg gir deg oversikt og kontroll over dine bloggplaner. Hvilke temaer du skal skrive om, og når disse skal deles på bloggen, er det viktig å holde styr på for å vinne kampen mot konkurrentene.

Innhold kommer du deg ikke unna i 2021. Alle ser verdien av å publisere et blogginnlegg om et emne i sin bransje, for så bare et par dager senere rangere i Google og få flere titalls besøkende på siden.

Dette er realiteten i 2021, men allikevel er det mange som ikke publiserer på bloggen sin. Enkelte blogger hadde de siste innleggene sine for flere måneder, og noen ganger år, siden.

Motta gratis 500 ord!

Dette hjelper en innholdsplan for blogg deg med

Dessuten er det blogger med vide spenn i publisering og dårlig koordinering på emner. Mye handler om planlegging. Nettopp derfor er en innholdsplan for blogg i 2021 så viktig for din bedrift.

En innholdsplan for blogg kan nemlig hjelpe deg med å holde styr på det innholdet du deler. Hvilket innhold skal du dele og når – det er det denne planen skal hjelpe deg med å besvare.

Publiseringsfrekvens har mye å si

Det kanskje viktigste punktet vi ønsker å fremme, er at din publiseringsfrekvens må være god. Hos oss i Din Tekstforfatteren fikk vi i flere måneder bare et par hundre organisk besøkende fra Google.

Når vi oppgraderte publiseringsfrekvensen vår til fire innlegg daglig, så vi også trafikken skyte i været. Google verdsetter en høyaktiv og oppdatert blogg på ditt nettsted. Sørg for at det skjer!

Innholdsplan til blogg

Slik lager du din innholdsplan til blogg

Du har flere programmer å velge mellom for å lage din innholdsplan. Opererer du på et lite budsjett, er Excel et perfekt alternativ. Dette gir deg god oversikt, og det er enkelt å legge inn informasjonen.

Her kan du for eksempel ha ett ark der du tar ut data om nøkkelord, og et annet ark der selve publiseringsplanen befinner seg. Dermed kan du fylle ut etter hvert som du finner gode nøkkelord.

I en slik innholdsplan vil du også få beskjed av Excel om du allerede har skrevet inn et forslag. Da vil nemlig autofyll avsløre dette. Da sikrer du deg å unngå dobbeltproduksjon av innlegg.

Dersom du har flere ansatte som skal delta i planleggingen, kan Google Sheets være et flott alternativ.

Vi lager gratis innholdsplan for deg!

Din Tekstforfatter tilbyr gratis innholdsplan som dekker ti blogginnlegg. Vi gjør da en søkeordsanalyse og lager en publiseringsplan for din blogg som dekker en måned.

Selv om vi nok anbefaler publisering oftere enn hver tredje dag, har vi forståelse for at alle må starte et sted. Ønsker du å motta en gratis innholdsplan til din blogg? Ta kontakt med oss i dag da vel!

Motta gratis 500 ord!