48 38 14 88 post@dingruppen.no
Innholdsprodusent

Innholdsprodusent Oslo

Innholdsprodusent er et utbredt yrke i Oslo. Det er massevis av bedrifter som er på utkikk etter en dyktig innholdsprodusent i dette området. Noen er kanskje ikke klar over at de trenger en heller, men da kan jo du kanskje fortelle dem det!

En innholdsprodusent er en person som jobber med å produsere innhold til en bedrift. Innholdsproduksjon er en viktig del av markedsføringen av bedriften. Hensikten med både markedsføring og innholdsproduksjon er å øke bedriften sin synlighet.

Som innholdsprodusent kan du jobbe med innholdsproduksjon på flere måter. Du kan jobbe som frilanser, for eksempel. Da må du by på deg selv og selge inn tjenestene dine på en overbevisende måte, slik at bedriften vil bruke deg, selv om du ikke er tilknyttet et bestemt byrå.

Men du kan også jobbe med innholdsproduksjon ved å være fast ansatt i et markedsførings- eller tekstbyrå. Det er litt annerledes å være frilanser, så det er helt og holdent opp til deg når det gjelder hvilken arbeidsmetode du foretrekker.

Innholdsprodusent

Innholdsprodusent ledig stilling

Hos oss i Din Tekstforfatter kan du få muligheten til å jobbe med innholdsproduksjon selv uten at du må forlate hjemmet ditt. Er du glad i å skrive, samtidig som at du er i stand til å få jobben gjort selv om du kanskje sitter ikledd pysjamas i din egen sofa? Da er du kanskje den vi leter etter!

Som innholdsprodusent hos oss, vil du få testet dine kreative evner hver eneste dag. Vi i Din Tekstforfatter skriver mange forskjellige tekster, både når det gjelder format og tematikk. Derfor kan vi garantere deg at du aldri vil ha en kjedelig dag på jobben her hos oss.

Du trenger ikke å ha erfaring med innholdsproduksjon for å være aktuell for denne stillingen. Gode norskferdigheter og et ønske om å jobbe hjemmefra, er et godt utgangspunkt for å jobbe med innholdsproduksjon sammen med oss. Send oss gjerne en e-post, hvis dette høres interessant ut!

Slik blir du innholdsprodusent

Det er flere måter du kan bli innholdsprodusent på. Noen jobber med innholdsproduksjon som frilansere, mens andre jobber med det på heltid. Her kan vi bruke oss selv som et eksempel – vi i Din Tekstforfatter har et team med faste innholdsprodusenter, men vi jobber også med frilansere.

I likhet med journalist er innholdsprodusent en ubeskyttet yrkestittel. Selv om det er mulig å ta utdanning i begge disse fagfeltene, så er det ikke slik at man må ha utdanning for å ha kunnskap om det. Som nevnt så kan du jobbe med innholdsproduksjon som frilanser, altså uten utdanning.

Hvis innholdsproduksjon er noe du virkelig interesserer deg for, så kan frilansjobbing være en god mulighet å få opparbeidd seg erfaring på. Men du kan selvsagt ta utdanning innen innholdsmarkedsføring også.

Ved å gjøre et kjapt søk på Google, så vil du se at mulighetene er enorme. Det tilbys utdanning i innholdsproduksjon gjennom både fagskoler og høyskoler/universitet, så her er det nesten slik at du kan velge og vrake!

Prøv deg som innholdsprodusent i Oslo!

Hvis du bor i Oslo-området og går rundt med en liten skribent i magen, så kan du jo prøve deg som innholdsprodusent i Oslo! Der er det mange bedrifter som sikkert kunne tenkt seg en innholdsprodusent. Spør du de rundt deg, så vet de kanskje om noen!